9/24/2013

ROKUA RIEKALEIKSI!

Viime viikonloppuna vietettiin yks ikimuistosimmista möksäreissuista! Käsittämättömän hyvällä porukalla sai tehdä mitä hulluimpia juttuja. Voin kertua ettei käynyt aika tylsäksi. Puitteet kaikenlaisee hulluamiseen oli kunnossa ja uskon että Rokualla huokaistaan nyt syvään helpotuksesta kun meijän remmi pakkas kamansa sunnuntaina. WE WILL BE BACK THAHAHA.Heti saapuessa yhteensä kaheksan hengen tavarat sai olkkariin pienen tungoksen. EH-HE. Ihan niikö viikoiksi oltas varauduttu.


Suurkiitokset porukan ruokahuollosta vastanneelle Aleksille! NAM SAATANA.

Alias on joka kerta pettämätön hitti! Illan teemana oli eukot vs. ukot. Tiukan väännön jäläkeen päädyttiin tasapeliin joka sitten lauantaina ratkaistiin kohdunkaulojen hyväksi. Tietenkin.

Muuten perjantai kului saunomisen ja karaoken merkeissä. Kreiseimmät kävi hyisessä vedessä pulikoimassa, mutta allekirjoittanut päätyi katselemaan näitä " kusitulehuksen kerjääjiä " ihan turvallisesti ( ja lämpöisesti ) saunan ikkunasta. NO EI VAISKAAN KO OOTTA MUN IDOLEITA !


Lauantain aamukahvit yläkerran terdellä ja mökkilook! Meikän terveellinen aamupala ( lue:rapsamättö ) koostui rasvanugeteista ja kemikaalipitsasta. 

Sitten lomps seikkailemaan! Pojat kävivät etukäteen pyörälenkillä etsimässä lähimmän kodan mihin suuntasimmekin paistelemaan makkaraa. Perille saavuttaessa huomasimme kodan olevan varattu..


.. mutta sen vieressä oli puuliiteri vapaa! ;DDDD


Puuliiterissä olikin pääosassa kitara, sekä taskussamme matkanneet JÄGERMEISTER sekä JALLUPERKELE.
Metsäolympialaisissa kisattiin hieman erikoisemmissa lajeissa kuten mm. havupainissa ja paidattomassa pituushypyssä. Oma suosikkini oli gilibailu jonka nimi oli " Kävytetään kusellaolijaa! " ;DD
! MÄÄ SYDÄN SINUA !
Sunnuntaina mökin luovutuksen jälkeen suunnattiin Rokua Health&Spa:n kylpylään. Kivointa oli tieten että siellä ei ollut meijän lisäksi muita polskijoita joten saimme ihan rauhassa kisailla keskenämme jälleen uusissa lajeissa kuten tandem-kellunnassa ja ukonkantouinnissa! Uinnin jälkeen siirryttiin buffetmeininkeihin ja koska miehet ottivat lauantaina Aliaksen uusintamatsissa turpaan niin joutuivat vuorotellen pitämään puheen voittajajoukkueen jäsenille. 

Mulla oli aivan saatanan hauskaa! Te ootta tosi hienoja tyyppejä ja onneksi jokaisella oli todella twisted huumorintaju; DDD Näihin tunnelmiin ja uutta reissua ootellen..

KOHDUNKAULAT BOOYA!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan loistopostaus, tuli taas niin perkeleen hyvä fiilinki ettei mittää ja seuraavaa reissua vaan ootellen :D
KOHDUNKAULAT! HUZAAA!

♥/Aleksin tossuttaja

Ouss kirjoitti...

Thahah <3 KOWABUNGA MEIKÄT!

Janina kirjoitti...

<3 Parraat!
Meikäki täsä pakkaa jo kassia seuraavaa reissua varten! Törkiän parasta.

♥/oman ittensä tossuttaja

Ouss kirjoitti...

Ai Janinan pittää uuelleen pakata? .. meikähä ei suostu nuita kamppeita purkamaan että voi suoraa lähtä uuele seikkailulle! ;DDD