8/26/2013

HOLAAAAA!
Mää se tulin taas huutelleen! Anonyymi tuosa kommentoiki että jos jutut meinaa loppua kesken nii pitäs näihin vastata. Vastaan nyt muutamaan! Tullee nii mieleen ne kiertosysteemit jostain irc-gallerian ajoilta. :)

Pohdin, että jaksaisiko tehä iltapalaa. Syömingit on tältä päivältä jäänyt todella vähälle. 
Vihaan kateutta ja kykenemättömyyttä olemaan onnellinen toisten puolesta.
Tarvitsen ympärilleni paljon ihmisiä. En viihdy kauaa yksin. Olen aina ollut hieman läheisriippuvainen! 
Pelkään menettäväni kaiken. Tämä pelko on joskus todella lamauttava.

Onko sinulla salaisuuksia? Jokaisella meistä on. 
Millaisesta seksistä pidät? Anonyymi taitaa olla utelias pervo! :DDD
Onko sinulla jokin mielen sairaus? " Kerää koko sarja! " -periaatteella.
Mitä tilaat baarissa? Yleensä vain vettä. Jos meinaa iha hullutella nii yksi lonkku/bisse.
Poltatko tupakkaa? Olen vähentänyt. Todella paljon. 
Mitä muuttaisit itsessäsi? Haluaisin olla kärsivällinen ja oppia hieman hillitsemään temperamenttiani.
Mistä haluaisit että sinut muistetaan? Siittä että mää olin loppujen lopuksi aivan saatanan siisti tyyppi! ;D
Suurin tähänastisista saavutuksistasi: Mun lapset. Tietenkin. Toinen mainittava asia on eräässä elämäntilanteessa oman rohkeuden kerääminen ja päätös mikä johti siihen että voin nyt todella hyvin.

Noniin! Jatketaan eteenpäin. Eli siis oikeasti mulla ei ole jutut loppunut kesken, vaan läppäri sanoi sopimuksen irti totaalisesti, joten en ole voinut tehdä postauksia. Viime viikolla sain sen kuitenkin korjautettua.
Mun on pitäny päästä kertoon teille vaikka ja mistä! Tuosa viikko sitten oltiin Rokualla mökkihommisa. Kalastelua, saunomista, syöminkiä ja kivat kaverit mukana! Tää on meikän facepäivitys: " Kylypylässä käytiin nauttimasa! Sai olla ihan rauhassakin ko ei ollu muita polskimassa. :) Ainiin thaha! Nooa ei ymmärtänyt mitä pefletillä tehhään. Siinä se saunan eessä hämmentyneenä tuijotti hetken sitä, pyyhki siihen perseensä ja nakkas sen roskiin :DDDDDD Sitte oli muina miehinä kävelemässä saunaan muitte perässä. Varmaa miettiny että ompas kummallinen sääntö ;DDDF "

SYÖMINKIÄ VIIKOLTA :) Joojoo, kollaasihommia taas. TIIÄN. Mutta tämmösissä tilanteissa ihan kätevä ! ) Isommassa kuvassa muuten onnistuneenpi kuva nuista lätyistä. Aikasemmassa postauksessahan yritys meni aivan vittuiksi. Reenit sujjuu! Onnellisuuen toi uuet salihanskat. Niin ja vois täsä kerätä liikkumisia.

MA: Kuntosali
TI: Kuntosali
PE: 18km rulliksilla + sali
MA: 12km rulliksilla + sali
NIIN JA TÄSÄ MEIKÄ DORKIS. Hyvä idea lotrata yläkroppaan itseruskettavaa ja sen jäläkee lyyä farkkushortsit. SIISTIT KALKKUNAKINTUT! ¨

Where dem ladiez at? Nooan kanssa oltiin viime viikolla Oyssissa ja nyt ootellaan leikkausta. Kyseessä kuitenkin ihan vain kita- ja nielurisojen poisto. Hienosti sai tuo jätkä äitille punat nouseen poskille. FB-päivitykseni kuului näin: " Milloin on mun vuoro tulla kyytiin? Sää oot ollu siinä kauan jo. " Nooa kyseli Oysin odotusaulassa joltain naiselta. Joka istui pyörätuolissa. 

 STIG HÖYRYISÄ OLTIIN PERJANTAINA..
.. JA PAUSKIN KANS TEQUILA HÖYRYISÄ LAUANTAINA! Tällä kertaa baarissa maistui muukin kuin vesi. Illan teemana oli nää biisit :

NII ETTÄ I'M STILL ALIVE, NIGGA.

Ei kommentteja: