7/25/2013

Kotona taas!

Me ollaan oltu kesälomareissulla pohjoisessa. Siitä johtuu blogihiljaisuus kun en millään jaksanu alkaa puhelimella väkräileen postauksia. Näin jäläkeenpäin ajateltuna olis ollu ehkä ihan järkevää tehä muutama pienenpi postaus kun nyt istua tunti koneella että edes saa kuvat siirrettyä yhesä läjäsä konneelle! Pahoittelen kuvien laatua, mutta järkkäri jäi kaappiin ja kuvat on puhelimen kameralla räpsästyjä. 

Kemissä käytiin syömässä ja nauttimassa ihanasta ilmasta.

Tervolassa tämän futisvaimokkeen aika "kului" kentän laidalla.

JAAAAAA PIKKA KEHO.

Tervolasta sitte Sodankylän kottiin. Saunakaveri Maksi löysi heti nukkumapaikan meijän matkalaukusta. 

OIJOIJ. Isännän olutmarinadissa pyöriteltyä hirveä. MMMM.


Sodankylästä jatkettiin Tankajoen erämökille. Kalastusmestari-Elia vastasi mökkiruuista onkimalla pulleita ahvenia. Voin kertua että söi naista, kun meikäläine ei saanut ainuttakkaan fisua koko reissulla ja Elia huutelee parinkymmenen metrin päästä että: " Montako risua sää oot äiti jo saanu? ". Mökille kävellessä tuo pikkuherra myös totesi että: " Ensi kerralla sun ei kannate ottaa ees onkia mukkaan. Katot sit vaan mua ko mää saan kallaa." FUCK YOU DUDE. ;D

Niinja tää tyttö! Lottishan ei tykkää jäähä vieraisiin paikkoihin iliman tuttuja tyyppejä. Laitettiin koirat asuntovaunuun ja lähettiin joen toiselle puolen kalastelleen. Eiköhä tuo ninja päässy jotenki sieltä asuntovaunusta ulos ja vielä niin että ovi oli kiinni, ikkunat kiinni ja loput koirat sisällä! Kyllä iski paniikki kun huomasin että koira on päässy ulos ja Lotta hyppäs uimaan. Matkaa en ossaa arvioida, mutta sen verta kaukana se oli että asuntovaunu näytti kärpäsen paskan kokoselta. Mää olin aivan varma että tuo pösilö nyt hukkuu, mutta sieltä se paukutti tulemaan vastavirtaan saatanan pitkän matkan meijän tykö. Väsynyt mammannössykkä sit napattiin venneen kyytiin kun ei sitä voinu jättää ennää mihiskään. Dork. 


Just ennen kotimatkaa käytiin vielä hillassa. Minusta hillasa käyminen kymmenen vuojen vällein on aivan vitun liian ussein. Ei siis niikö mittään järkiä ollu meikälä tarpoa suolla kipiällä polvella. Meinas hellulla alakaa kantohommat kun jomotti niin perkeleesti. Mullahan meni koko homma ihan pelleilyksi kun aloin pyydystelleen sammakoita ja kävelin tuollanen lutunen olalla ;) Ei taija tulla iha jokavuotiseksi hommaksi tuo hillametilä riehuminen.
Mutta siinäpäs se suurinpiirtein tuo meijän reissu! :) Olipa ihana tulla kotio !

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No on kyllä koiruli emäntänsä perrään. Siis onxe avannu tassuil oven ja vielä sulkenutkin sen ??!?!kun mikään paikka ei ollut auki..täytyy vaan ihmetellä sissus mikä koira , oikee nero ;)

Ouss kirjoitti...

Ei mitään hajua miten se oli sieltä ninjaillu ittensä :DDD Sherlokki vissiin? Kierreltiin ja kaarreltiin koko asuntovaunu että mistä solis voinu päästä, muttei löytyny mitään. :) Toivottavasti ei ota tavaksi tehä nuita taikatemppuja.