6/17/2013

Filimitpoikkikatki!Festarihommat lusittu ja maailiman kivvoin viikonloppu takana! :) Periantaina ajeltiin Janinan ja Lottiksen kans Sodankyllään ja samointein pistettiin hommat lujale! 
Naama - check! Tukka - check! Kaliat - check! >> Paulan tykö nykimään Dracula-shotteja!Onneksi shotit piti lämpimänä ko matkala kylile alako tulleen jo sen verta vettä, että baarin vessasa ollut käsienkuivausmeininki kävi myös kenkien ja tukan tuulettamisseen. Meikälähä ei sitte ole kauhiasti muistikuvia mistään näitte tunnelmien jäläkeen, joten seukkikuvat onki sit lauantailta!
Lauantain rapsaherkut tarjoili mummi! Hirvikeittua, porkkanakakkua ja kahvia! Tärinäolot vaihtu suht freesiin fiilikseen ko naama rakennettiin uuelleen ja lähettiin tsippaileen kylille :) 

Kattokaa tuota Janinaa! Muijja on pikkase makia! Oli aivan saatanan kivvaa ko sai rauhasa kuliailla. Höpötellä ihan vain tyttöje juttuja. Teki muutenki hyvää tuollanen pieni reissu ja vielä ilman lapsia! Ei kuule tarvinu miettiä kenenkään perseen pyyhkimisiä heti aamusella. Kiva sitte tulla kottiinki on kerinny kehittää karsian ikävän. Voe pojjaat teitä! < 3

Lauantai-illala sitte mentiin mummin tykö istumaan ennen baarihommia. Mää voin vain kuvitella kuinka pappa on vetäny makkarisa tyynyä korville, ku neliä akkaa vettää huutonaurua takapihalla. Mun supermummi! Se jopa intoutu ottaan meijän kanssa kaks paukkua. Met varmaan jatkettiin kylile ihan hyvään aikaan ko siinä mummila alako posket olleen sammaa sävyä tomaatin kans ;D

Baarin jälkeiselle kotimatkalle haettiin perinteiset.

Sunnuntaina ajeltiin kottiin! Mulla oli tosi mahtava reissu ja kiitos Janina sulle matkaseurasta. Kyllä nää oot aivan huippismuijja! :) Pittää suunnitella uusia pirruuksia sittekö taas tämmöne mahollisuus pieneen irtiottoon ilimestyy! 

9 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Ihana tukka sulla aaaaaa! En kestä :D

Ouss kirjoitti...

Kiitos! Tää on tällane punane, mutta ite en oikein tykänny. Tummanruskia on mun juttu ja siihen palataan takasin nopiasti! :)

Janina kirjoitti...

Ei voi muutaku <3 !

saarairai kirjoitti...

hih, tykkään aivan mahottomasti tästä sinun blogista. varsinki sun tyylistä kirjottaa! :D btw, itelläkin oli tarkotus käyä pyssykylässä vilimipoikkifestareilla, mutta eipä sitten päässykkään lähtemään. joskus teininä viimeksi käyny siellä kännäämässä :)

Ouss kirjoitti...

Kiitti kivasta kommentista ^ ! Nyt on hyvä pistää untenmaille ko kävi ton lukkeen! :)))

sinkku-pate kirjoitti...

Unohettiin ottaa tissinpuristelukuvia! Terveisin. Rakkain reppuselkäkyytiläisesi

Anonyymi kirjoitti...

Tiiätkö mistä ton yhen tyypin maastotakki on?? IHANA!! :)

Ouss kirjoitti...

:DD no mistä sitä tietää vaikka oltas otettukki mutta ei vaan muisteta siittä mittään?! Ainaki sillä humalanmäärälä kaikki oli mahollista!

Ouss kirjoitti...

Mie en kyllä tiie mistä tuo takki on! Käyppä kyssyyn Janinalta iteltään Too Much Confusion - blogisa!