2/19/2013

Live as if you only have today.
Kärkkäiseltä löydetty (ahh, niin kliseisiä) sisustustarroja. Paikat niille löytyi keittiöstä ja eteisestä. Yhteensä maksoivat surkiat 9euroa. Niin ja olenhan mie hifistellyt ruokahommisa! Kanaa vuohenjuustolla, käärittynä parmankinkkuun. Siihen lisäksi salaatti ja valkosipulikermaperunat. MMMM. Vuohenjuusto ei ollut yhtään lasten mieleen joten sain huolehtia koko satsin syömisestä ihan itte. Voi harmi ! -___-

8 kommenttia:

Kristi kirjoitti...

Hieno tuo sydäntarra. Tuollaista en olekaan ennen kellään nähnyt :)

Ouss kirjoitti...

On kyllä ihan kiva joo! Eikä maksanu ko 3,90e! ;D

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa hyvältä toi ruoka! teitkö mitään tolle kanalle vai tökkäsitkö vuohonjuustoo vain tohon kanan ja parmankinkun väliin? :)

Ouss kirjoitti...

Tein kanafileeseen sellaisen viillon, eli sain ne vuohenjuustopalat sinne taskuun sullottua ja sitten maustoin sisältä vähän paprikalla ja yrteillä. Parmankinkku ja vuohenjuusto aika suolaista jo, joten ei tarvitse lissää pistää :) Tosi iisi tehä! Sitte uunisa hieman alle puoltuntia nii avot! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ootko vielä ebaysta tilannu tarroja? Mie oon sieltä löytäny ihania tarroja (liikaa) ja ovat tooosi edullisia! Ainakin kaikki kuvat on paljon halvempia ku suomessa.

Ouss kirjoitti...

En oo sieltä tilannu! En itteasiasa ole tutustunu koko ebayhin. Joo aika sylettävän hintasia nuo isommat kuvatarrat. Miepäs käyn tutustuun! Kiitti vinkistä :)

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Hei ! Onko ollut hyvä tuo pöytä? Mekin aateltiin tilata tollanen mut valkoisilla tuoleilla :)