1/21/2013

Känpsyltä!
Viikonloppuna laittelin känpsyä kuntoon.
Ekana tapahtu tää. Lapset sai oman telekkarin ja sohovan! Ei mikään ideoista parrain antaa niille vaaleaa sohvaa, mutta menkööt. Sohva on kuitenkin jonkun verran rispaantunut, ettei enää myydä kehtaa ja kaatopaikalle vielä kuitenkin aivan liian hyväkuntoinen. Kesti siinä sellaset nelisen tuntia ku Elia bustas pikkuveljensä töhrimispuuhista. Lastenhuone on täysin vaiheessa kuitenkin vielä. Ei ole yhtäkään taulua paikallaan ja maalauspuuhia olis sieläkin tievossa. Kuitenkin tarpeeksi viihtyisä, että jätkät jaksaa siellä leikkiä ja lelut pysyvät suht hyvin sielä omassa huoneessa eikä levitellä ympäri kämppää. 

Sain sitte keskellä yötä sellasen maalausfiiliksen! Tarvittavat vehkeet oli ollu jo jokusen päivän oottelemassa mutta motivaatio tehä niile mittään oli hukassa. Tästä kaaoksesta lähettiin.Tähän päädyttiin! Kaikki uuvet kalusteet roudittiin olohuoneeseen ( Kiitos taas kerran kantoavusta Antti ! ) Vielä on muutama taulu laittamatta ja pitäis löytää joku kiva sisustustarra tuohon telekkarin yläpuolelle. Suurin muutos on kuitenkin se että NYT ON MEISSILÄ UUS SÄNKY! UUESS!


Life is good.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei moi! löysin sun blogin jotenkin ihan sattumalta ja sinne jäin - hujahti kello kolmeen yöllä ennenku sain kaiken luettua. KIITOS inspiroivasta ja ihanasta blogista! thumbs up! <3

Ouss kirjoitti...

Kiitos_kiitos_kiitos tästä illan piristys kommentista! :))))

Anonyymi kirjoitti...

Milläs maalilla ja sävyllä oot sutinu ton harmaan seinän? Näyttää tosi hyvältä:-)

Ouss kirjoitti...

Minustaki! :) Mutta nyt en ossaa auttaa tuon maalin sävyn kans ku kaikki maali käytettiin, enkä pistäny sitä ylös mihinkään. Otin itteasiassa vähän summassa sen värisävyn ja onneksi osu nappiin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ootko sinä lotosta voittanu ko kerralla noin paljon sait laitettua!!!?? Kelpais tännekki;) UUSI TELEKKARIKI? Minkä kokone tuo o?? Mut hyvältä näyttää kaikki!! :)

Ouss kirjoitti...

Kiitos, mieki tykkään kyllä mahoton! Niinnoh, pitäs ensiksi ruveta veikkaamaan että sieltä jotain joskus vois ees tulla. Tuo on 46".

Anonyymi kirjoitti...

Hey, ihana blogi siulla! :) Omaat näköjään myös hyvän sisustusmaun!
Mie en tiiä kuinka tiukasti pietät yksityisyyestä kiinni, mutta olis kiva tietää susta enempi, ootko kotiäitinä, opiskeletko vai käytkö töissä? :)

Ouss kirjoitti...

Kiitos!! :) Se mikä on tuolta postauksista luettavissa nii se on se, mitä haluan kertoa! :)