11/12/2012

random and thanks
Mummi pisti meikäle siikaa mukkaan. Paistelin ne tuosa ja aijjaij ko oli hyvvää. Niin ja kaverin innottamana kokeilin ekaa kertaa rucolaa. Nyt sitä pitää sitte tunkia joka paikkaan. Paahdettu ruisleipä, kurkkua, salaattia, kinkkua ja rucolaa. __LE MUMS__. Niin ja positiivinen ylläri oli tuo kaupan putong jossa paahtopaistia välisä. Jaa että meikäkö muka herkutellu? En ees pahasti.
 Pittää syyä. Että pyssyy terveenä. Tai ainaki sen näkösenä..
Kaveriviikonloppumeininkiuujes ! Mun on sanottava, että olen kyllä onnekas paskiainen loppujen lopuksi. Tää koko vuosi on ollut helvetillistä tunteiden vuoristorataa. Sairastuin ja oli muutenkin raskasta rämpiä. En tiiä mihin olisin päätyny iliman mun ystäviä ja perhettä! Silloin kun henkisesti nökötin kuilun pohojalla niin kaverit tiputti meikäle tikapuut ja huus että: " PERKELLEEN (E)UKKO. EI NE ASIAT ULISEMALLA PARANE. " Ja niinhän se oli. Mut sillo sitä huomas kuinka moni aidosti välittää, enkä tuntenut jääväni yksin kaiken keskellä. Teitä oli monta. Kiitos jokaikisestä puhelusta/viestistä/halauksesta. 

Nyt kun pahin myrsky on tyyntynyt, voin keskittyä olennaiseen. Itteeni sekä nuihin kahteen riiviöön jokka muistaa joka ilta pitää yllä hallitsematonta kaaosta, ihan vain äiskän riemuksi ! ;D Kyllä sitä silloin tuntee elävänsä kun vanhempi jäkä tulee kertomaan kuinka " Nooan pylly on taas täynnä kakan murusia " ja sitte juokset vessaan tsekkaileen damaget. Sitä seurasi fb-päivitys: " Miten siinä käy kun 3 vuotias yrittää pyyhkiä oman perseensä? Koko saatanan vessa on ihan paskassa. Paperin sijasta oli käytetty mm. suihkuverhoa. NICE.

&%##"&%¤!!!

Nii että kiitos teillekki jätkät.
I´m soooo effin lucky.
-____- 

 :D
 

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

missä hellu?

vanhukset ja lapset kirjoitti...

Bjyyyytiufuul :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittu etkö siekää ano tajua että tuskinpa on enää kuvioissa mukana ku ei oo mainintaa koko juipista ollu ja lukee: Itteeni sekä nuihin kahteen riiviöön

tuskinpa sitä haluaa kaikille tuntemattomille IHAN KAIKKEA kertoa vaikka onki lifestyle blogi..

Jamelia kirjoitti...

jees sä oot back;)

Soon totta et ystävät ne ei jätä ne pysyy ja ne ketä häviää ei oo sen arvosia sitte et pysyis
jos eivät tue vaikeina aikoina.
Se on ota tai jätä meininki;).

Tykkäätkö muikuista
tuli mieleen kun puhuit kalasta
kun mä tykkään:P.

Jamssi

Ouss kirjoitti...

vanhukset ja lapset: KIITOS HEI KIITTI TSIHI ! :)))))

Jamssi: Joo muikut, helvetin jees ! Mää kyllä olen keränny niin tiukan ystäväpiirin ympärilleni josta ei voi olla muutako helvetin kiitollinen.

Anonyymi kirjoitti...

ja sinä toinen ano. vissii sinunkaa kaikkea tarvi ottaa noin henkilökohtasesti ittees :D

Laura kirjoitti...

:)))

Ouss kirjoitti...

DI DI DI DI DI DI DI DI DI BÄTMÄÄÄÄNNNNNNNNN

Anonyymi kirjoitti...

kiva postaus mutta mistä kaupasta nää oot löytäny nuita patonkeja? :O t. nyt tuli näläkä :<