11/05/2012

neliän hiuksen neitiTukkakatastrofi. Minähän saan tunnetusti parin vuojen välein sellasen innostuksen että " HYVÄSTI TERVE TUKKA JA TERVETULUA VAALIA HATTARAPEHKO ". Tällä kertaa jaksoin vaalennusrumbaa puolen vuoden ajan. Oma värini on tummanruskia, joten jatkuvat värinpoistot teki tehtävänsä. Aika karun näkönen meikämuija on iliman klipsipidennyksiä. En ole aikaisemmin kyennyt suihkun jälkeen kuivaamaan omaa tukkaani (eli kaikkia mun neljää hiusta) vain puhaltamalla ite voimakkaasti. Nyt pystyn. Jes?Sain muuten vihdoin käyttööni kirpparilta ( ajat sitten ) haalitut saappaat !  2eurua köyhyin nuista ihanuuksista. En ole joutanu kirppiksille kiertelleen pitkiin aikoihin joten lisättäköön se viikonlopun tehtävälistalle ! :) 
Onnia on paras kaveri joka kesken maanantain_sotku_läävä_ masennuksen tulee keitteleen mulle kahavit ja sitten vie vielä syöpöttelleen ! Kiitos Jenna ! OOT HUIPPIS ! Sain siittä sen verta energiaa että sain tämän luolan siivottua.... varsinkin lastenhuoneen. Oli nimittäin uskomaton lääväpaska tuo peuskien luukku. Niija, päivän shokkihoidot äiskälle tarjoili Nooa, joka oli voiveitten piilottanut patjan alle. Ööhm? 


 Tiiän. Tuo lastenhuone on aika kynynen vielä. Iso ja tyhjä. Kunhan jouvan niin maalaan seiniä ja naputtelen tauluja. Hakusessa myös toisele jäbälle sänky. Sekä uuet verhot. Joku kiva pöytä ja tuolit. Värikäs nojatuoli. Lipasto.  Ja vaikka mitä ! Pankkitili taitaa sannoo kyllä että EISSSSSSSSS MUUTE ONNISTU ! ;D

JEPJOO EI MEIKÄLÄ MUUTA.
Kivvaa viikkua teile !
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että postaat taas :)

Ouss kirjoitti...

Minustakin ! :))

Minttu / MAMI GO GO kirjoitti...

Moi! Löysin ekaa kertaa tänne ja tähän pakko kommentoida että iiiihana tuo talohyllyjuttu!

Ouss kirjoitti...

Tervetulua uudelleen Minttu! :) Ja tuo talohyllymeininki on mun käsittääkseni pelastettu roskiksesta tms! Siinä olis vielä korjattavaa, kuha jouvan.