11/01/2012

Näpsin turhija.Postaus kaikesta ei juuri mistään.

En ookkaan kertonu teille tuosta meidän neitistä ! Rauha nimeltään. JOO JOO mie sanoin vihaavani kissoja, mutta tämä tyttö otti paikkansa meijän ( ja varsinkin Nooan ) syämmestä heti ! Nookun kanssa ovat parhaita kavereita. Onpas tää neiti löydetty nukkumaan mentäesä Nooan sängystä. Ihan siellä peiton alla ollu käpertyneenä kaverinsa kainalloon. Ei ole sulosenpaa. Ei myöskään hätkähdä ihan vähästä. Nuu-Nuu ruukaa sitä kannella ympäriinsä. Neitiskä rötköttää sylissä ylleesä ihan miten sattuu ;D Lotan kanssa eivät ole vielä ihan bestiksiä, mutta tulevat toimeen. Meikän eukot !  

Niin ja paastoon liittyen. Mie olen aina aatellu että nuo pussikeitot maistuu lähinnä kissankuselle mutta Blå Bandin keitot olikin __todella__  positiivinen yllätys. Lusikallinen raejuustua sekkaan ! KESTÄÄ PISTÄÄ VIIKSEEN :) Le mums ! 

Niin ja kaivoinpa nuo neuleetki tuolta vaatekomeron kätköstä. Joita on tasan kaks. Niistä kahesta molemmat on aivan liian isoja. Joten kirppikset kutsuu että saahaan taas meikäle nokka lämpimäksi !

Niin, tuosta Elekusta (ja sen tekovirneestä) ! Sillä ei pahemmin kissat tai autonkorjaukset kiinnosta. Eniten mielis tuo jäbä on jos sille lätkäsee naaman etteen läppärin ja jätkä saa ite selailla lastenohjelmia. Yle Areenaa jäkä osaa käyttää parenmi ko äiskä ite. Ylypeys !

MUTTA NYTTE MEIKÄ LÄHTEE HALLAILEEN TYYNYJÄ NII ETTÄ HUOMISSEEN TOVERIT !


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ooo, mikä kisu! <3 Mutta pieni kissaystävän vinkki; ota tuo kilikello kaulasta pois. Ei ois itelläkkää hääviä, jos kilikattas koko ajan korvan juuressa ;) Pannassa ei siis mittää, mutta se kilinä on kissan korvaan aika ärsy.

Ouss kirjoitti...

Joo siis tuo panta lähtee veke ku ihan risainen muutenki ( kuten kuvasta näkyy ). :)