10/31/2012

KAVERIT KAVERIT KAVERIT !
MITÄ MUIJJAT!

Pahoittelen parin kuukauden taukoa. En ole vain saanut itsestäni irti. Paljon on tapahtunut, todella todella paljon. Kiitos, kun olette minua muistaneet ja ihan kasvotustenkin on kyselty että olenko lopettanut bloggauksen ! En ole. Mie hengähin hetken ! Suurkiitokset myös mun läheisille jokka on tän eukon ulinaa saanu kuunnella korvat punasena ! SUPERIA ETTÄ OOTTE OLEMASSA ! Nyt kun asiat on järjestymään päin tuntuu että voin taas jatkaa teijän härnäystä.
Elikkäs niikö I IZ BACK. 

Kotikin on vaihtunu, siitä näppäsin muutaman kuvan teille. Kaikki on vielä aikalailla keskeneräistä, mutta pikku hiljaa tästä alkaa muovautumaan mun näköinen luukku ! Ostoslista on tuhottoman pitkä!

Mut hei te toverit sielä ! TERVETULUA ! :) 
Eteinen.
Vielä on tauluja laittamatta, sen vuoksi vähän tyhjän näköistä.Keittiötä. 
Matot tullaan uusimaan sekä tuo iänvanaha ja risainen ruokailuryhmä saa luvan lähtä.
Olohuonetta.
Vanhassa känpässä ollut hehtaarisänky ei muuttanut mukana. Tilaa ei ollut tarpeeksi. Vielä en ole uutta saanut hommattua, niin väliaikaisesti yön tukikohtana toimii sohvatyynyistä kasattu pesä keskellä olohuonetta ;D SOLE KUULE NIIN JUSTIN !


 Niin ja mitäs akalle itelleen? Keittolinijallahan meikä! Aloitin tuon surullisen kuuluisan paaston tänään. Viime kerrasta on aikaa ! On nimittäin päässyt nuo iltamättämiset yllättämään niin vähän kaivellaan sitä itsekuria taas kehhiin. Niin ja kävinhän mie sormeksiin nakuttamassa tekstin FREEFALL. Sormiin laitettavat tatuoinnit tuppaa kulahtamaan hetkessä ja olen kerran käynyt jo värittämässä niitä uudelleen. Toivottavasti kolmatta kertaa ei tarvittaisi :)


MUT_HEI_NYT_PITTÄÄ_MENNÄ! MEIKÄ KUITEN LUPPAA POMMITTAA TEITÄ POSTAUKSILLA KYLLÄSTYMISSEEN ASTI TÄSTÄ ETIÄPPÄIN NII ETTÄ MOROOO !


13 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Mitää! Mihin oot muuttanu ja mikä toi tukka on? Ihanaa ku oot päk. <3 :)

Ouss kirjoitti...

Meitsi muutti tähä Mäntyllään ! :) Ja öö tuo tukka on vain aamureuhka jollei oltu keritty tehä vielä mittään :D Eli siis mie en jaksanu niitä vaalennuksia koko ajan nii pistin sit oman värin takas. Eipähä tarvihe ressata ! :)))

Anonyymi kirjoitti...

Siis mitä, yksinkö muutit? :o Kivan näkönen kämppä by the way :)

Anonyymi kirjoitti...

mitää muutitko sinä yksin? :O minne miekkoset jäi? :(

Ouss kirjoitti...

Anonyymit:

JOO SIIS NO JÄKÄT TIETENKI MESSISÄ ! :D

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko kertoa vähän tuosta sun paastosta. Käytätkö jotain valmisjuttuja luontaistuotekaupasta vai onko sulla jotku omat keitot tms?
Itelläki on vähän itsekuri repsahtanut ja olo varsin pöhöttynyt niin vinkkejä kaipaisin :)
Kivan näköinen koti. Mukava kun oot back!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! :) Huomasin sormustesi puuttuvan, kun tihrustin sun hienoo tatskaa. Voimia ilmeisesti uudelle luvulle elämässäsi.

Janina kirjoitti...

<3

Anonyymi kirjoitti...

Ootteko eronnu Pekan kanssa :oo

Anonyymi kirjoitti...

Eikaijuuri laitettujen tatuointien päällä saakkaan pitää mitään sormuksia?????

Ouss kirjoitti...

Elikkäz mie paastuan ihan basic keitoilla. Pinaattikeitot, lihaliemet, parsakeitot jne ! En ole vielä päättänyt kauanko paastoan. Menen fiiliksen mukaan ! Mutta ainakin 3-4 päivää.

Johonkin keittoihin laitan mukaan pari ruokalusikallista raejuustoa. Mutta siinäpä se !

Vettä runsaasti. Kolmen tunnin välein otan 2-3dl jotain keittoa. Vissy/vesipullo tulee mukana kokoajan. Pahinta on, jos jättää syöntivälin liian suureksi niin helposti repsahtaa kun nälkä iskee ! Ja eihän se kivalta tunnu laittaa pesueelle ruokaa kun itse sitte joutuu tyytymään johonkin litkuun :D

Ensimmäiset kolme päivää ovat yleensä vaikeimmat. Sen jälkeen näläntunne häviää ja fiilis on tosi energinen ! Ei edes tee mieli syödä mitään raskasta kun on muutaman päivän paastonnu. Mie kyllä kannatan sitä että muutaman kuukauden välein paastottaisiin. Vie turhat pöhötykset veke ja puhistaa ! :)


Ex-Kalevan jakaja kirjoitti...

vai Mäntylään :) Hyvin tuttu ja ihan jees paikka.

Ouss kirjoitti...

Mie olen tykänny kovasti asua täälä. Ei ole pitkästi kaupunkiin!