7/24/2012

TÄÄLÄ HEI
Moro toverit ! On meikä vielä hengisä. On vain ollu nii superia, ettei ole palio malttanu istuksia konneella. Enkä sit ole väkisin halunnu vääntää postauksia :)) Myöskin vaikuttaa se, ettei mulla ole omaa kameraa juuri nyt. Tässä vaiheessa tietenkin mainitten kuinka palio rakastan meikän iskää ! ( Joka omistaa kameran. Jonka haluan lainaan. Heti. ) Noo kuitenni ! Henriikan kanssa olen kulijaillu suurimmaksi osin, sen vuoksi neiti vilahtellee kuvisa palio :) Ajankohtasina meininkeinä ( viimisen kuukauven aikana ) on ollu mm. vesisota, tranppataistelut, kesäfiilistelyt kera siiterin, top-secret autoajelut grillille ( tuli muutes meikän ruhhoon 2,5kg lissää viikon aikana, kiitos kysymästä ) , makkarankäry, kirppistelyt, renppahommat, ihanat toveritkaverit sekä blogityärten kanssa kikattelu. Huonoon ajankohtaan tuli nyt Nooalle vesirokko joka estää kylästelyjä ja reissuja ! :/


Niin ja kyllähä Henkan kansa laittauvuttiin ! Mää pääsin myös käsittelleen ( lue:tuhrimaan ) neitin naamataulua, mut lähikuvia ei valitettavasti ole. Siittä vois ehkis kehitellä uutta postausta. Toimintasuunnitelma oli simppeli. Hetikö pojjaat kävi päikkäreille nii juoksujalakaa tienvarteen, sit pari minuuttia pikavauhila RÄPS-FABULOUS-RÄPS-GIMME THAT UUH-RÄPS ja hopihopilla äkkiä takasin. Retaleenat.
Puhheen ollen UUH-meininkeistä. Jörgen & Birger veti ranskiksia! Nimittäin Suvi kävi meikän tykönä! Piettiin myös iltamiittinkiä Lauran kanssa. Elikkä ajeltiin keskusta-Nallikari akselilla ja loppujen lopuksi päädyttiin jammausövereihin Kaarleen. Laughed so hard, my face cracked ( suomennos : Nauru niin kova, meikän naama crackisä ).Kirppishamuilut ! Musta kauluspaita 2e , lepardeissönhame 2e ( joo en tiiä mikä minua riivas ) , mekko 3e, musta pitsinen ihanuus 3e, ihanat korkiavyötäröiset farkut 5e, flanellipaita 1,5e, farkkutakki 2e, t-paita 1e. Ps. Bongaatteko kuvista toverin !


Nii ja vitulliset ulinat tähän loppuun. Niinkuin joka__ikine kesä ! Kiitos sunshinereggaen meikän naama näyttää likaiselta. Tervetuloa ystäväni teerenpaskat. Muutama pisama leuvasa ja poskisa on niin tumma, että näyttää siltäkö kasvais parta. Plus nyt täpläiset toverit ovat löytäneet tiensä huuliin, korviin sekä luomiin. Minusta pisamat on kyllä cute jos niitä on söpöskäisesti muutama. Ei tuollanen roiskepesäke joka näyttää siltä niikö kysseisele teerelle olis iskeny pahemman luokan noro-virus. -_____-   Not good.


JOO MUT HEI MEIKÄ MENNEE NY


6 kommenttia:

Janska kirjoitti...

pistää vihaksi sinun kirppislöydöt. nimim. laiska

Ouss kirjoitti...

No ikinä ei voi olla sellane fiilis ettei jaksais kirppiksille lähtiä ! :D Son iha parasta ja en oo vissii ikinä lähteny tyhjin käsin.

Anonyymi kirjoitti...

Pisamat on just cool!

Elli kirjoitti...

JOO MISA MEIJAN YHTEISKUVA!

Ouss kirjoitti...

Anon: Onneksi nuo cooliuvet saahaan piiloon aika hyvin meikkivoiteella.

Elli: Elä möykkää sielä ko mää helvetti soikoon yritin jonku viistoista kertaa sitä kuvaa lisätä tähän mutta mörssäs vaan sellaseksi KAHEKSI blondipikseliksi joista ei saanu mittään selevää ! :((((( Sit mulla meni hermot että FUCK IT. Kaikki muut kuvat latautu niikö ajatus, mutta bloggeri näköjää vihas sitä meijän :D

Mirette kirjoitti...

Ihanat pisamat <3