6/17/2012

MITÄ ON EUKKO PUUHANNU?!
Tää kolomikko viettää aivan liia palio aikaa yhesä ;D


Meikä plus lonkkari on_yhtä_kuin sairaalareissu !

Vitullisen kauppareissun jälkeen (kestoltaan 1,5t) lompakko keveni. Palio.Mut siihen oli syy! Kolmikko sai aikaiseksi tämmöisiä. Ananas-rahkapullat, kinuskitäytteiset keksit, mango-juustokakku sekä kuningatarkakku ! Tällä kertaa ei tehty perinteistä kermakakkua. MMMM-M. Pitkälle yöhön meijä keittiössä raikas kolomen tyvären sing-a-long meiningit jonku humpparadion säestämänä ;DD KIITOS AVUSTA BEIBIT.


 4v & 2v

 SOTKUSUU NUUA 

 Lastenhuone sai lissää täytettä, mikä tietää meikälle lissää harmaita hiuksia.

Kirppislöytöjä. Banaaniteline ( ;DDDDD MUHAH ) 50snt, punainen kello 800snt, eteisen matto 400snt, tarjoilukulhoja&aluslautanen 300snt ! Tuo banskuteline oli kyllä ehoton löytö. En tiiä turhempaa ! Juurikin siitä syystä se oli tietenkin otettava mukaan. OFC.
MITÄ TOLETTA TUUSAILLU?
6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

annan nyt palautetta. Olen pitkään lukenu tätä sun blogia ja olen vähän pettyny mihin suuntaan tämä on menny. Tuntuu vähän että on semmosta kehujen kalastelua ulkonäön suhteen ja leuhottamista. Sitten tuo eukkohomma alkaa jo menemään yli, ei naurata ennää. Ennen oli niin mukavia juttuja ruoanlaitosta ja normihommista. En pahalla sano. Alkaa vaan olemaan semmosta naurettavan olosta ja semmosta uhmaamishommaa.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas tuttu kello :D Meinas lähtä mun mukaan, mutta ei punanen oo mun väri ollenkaan :D

Ouss kirjoitti...

Anon ! Kiitos palautteesta. No jos sinua ärsyttää niin ei sitten tarvihe palata lukemaan :) Eihän sole sen kummallisempaa. Problem solved ! Eukko/muijja/muikkeli/ämmä on mun IRL sanavarastossa käytössä PALION. Myöskin kirvaan, HELVETISTI. Kirjoitan niinkuin puhun. Jos se ärsyttää, niin se ärsyttää. Meni kyllä totaalisesti ohitte kehujen kalastelut ja leuhottaminen? Ehkä mun blogissa on nyt enemmän kuvia itse kirjoittajasta eli EUKOSTA ite, juurikin siitä syystä että laihduttaminen toi tyytyväisyyen ommaan ulukonäkköön. Aikaisemmin jäin helpommin kameran toiselle puolen. Blogi muuttuu kirjoittajansa mukana, tietenkin. En kyllä koe leuhottavani millään. Käyn normiduunissa, ajan normiautolla, melkein kaikki meidän vaatteet/huonekalut/sisustusjutut on joko kirppiksiltä haalittua tai kavereilta saatua. IHAN NORMIA. :) Mut joo, mää oonki aika ridiculous tyyppi ! ELÄ OTA VAKAVASTI.

Anonyymi kirjoitti...

Teikiksillä tais olla lauantaina aika kostiat synttärit aikuisten kesken :DDD Taas muijat Amarillossa :DDD

Anonyymi kirjoitti...

Noni lopetappa nytten se leuhottaminen!!!! :DDD

ja vastaus kysymykseen mitä toletta touhunnu?
No molen kans ostanut yhtä sun toista kirpputoreilta mutta en noin fiiniä banaanitelinettä ole kuitenkaan vielä löytänyt :(

Ouss kirjoitti...

Anon:Joo käytiin Amarillosa, mutta ei erityisen kostiat juhulat ;D ! Pojjaathan lähti synttäreiden jälkeen Sodankyllään :))) Amarillo on kyllä ihan kökkö ! Soli ainut mesta mihi ei ollu kauhiat jonot, niin mentiin sinne. En etes muista millo olisin viimeksi sielä käyny, eikä tarvi todelakkaa mennä uuelleen ! :)


Anon: JOO TUO BANSKUTELINE ON KYLLÄ ERITTÄIN TÄRKIÄ. :D