6/20/2012

EeQ&Nuu-Nuu
Best of 2012 vol.1
Tammikuusta kesäkuuhun.

Otettu meikän fb-päivityksistä.07012012
Tämän päivän saldo. Verhot revitty alas, iltapuurot matolle, mun työsalkku sisäiltöineen ottanu osumaa, lelurobotteja yritetty vettää vessanpöntöstä alas, 40euron arvonen meikkipuuterimeininki levitelty suihkun lattialle,kauan suojeltu sermi on paskana (ko siittä tungettiin koristekirahvia lävitte) ja sängyt revitty patjoineen alas. SILTI ko laitetti jätkät nukkumaan ja Eekku silimät suurina katto ja tokas että: " Äiti, vaikka Nooa kiusaa teitä.. minä rrrrrrakastan sinua. " - Fuck the shit. Mitä siihe muka sannoo? :D Itte herrahan ei syyllistyny mihinkään -__-

12012012
Yritäppä siinä olla pätevänä puhelimesa asiakkaan kans, ko Nooa rääkyy vieresä: " Äiti mikti tinulla on taat tuota aikuitten juomaa.. " Ööhm. Ja kysehän oli energiajuomasta. Mutta voin kuvitella mitä se asiakas luuli.

20022012
En kestä ;Ddd Päiväkodista haettiin jäbät ja kotona ko riisuttiin toppavaatteet toine pikkujäbä palijastu smurffiksi. Oli vissii villavaatteet vaihtunu tarhassa ko Nooalla oli päällä siniset ja AEVAN LIIAN PIENET KAMPPEET. Iha häpeissään raukka ;D Niija Elekku kuittas heti velijellee etteisesä et : " Eräänä päivänä hevisaurusten maassa.. " Voe pojjaat haha ♥

08032012
Olis tietenni pitäny arvata miten päättyy leikki kun 40kg sakemanni juoksentellee 2v ja 3v pikkujäbän kans ! Ekana kunnon naurun remakka ja sit hirviä TUMPS. Elia pötkötti keskellä pelikenttää X-asennossa vähän pökertyneenä. Nooa naureskeli hermostuneesti vieresä: " HE-HE. Lotta juoksi sen päältä.. " Kannattiko HÄ.

17032012
Tässä taas äitiys palakittaan ! Tekkiin hyvän kebab-tonnikala-meininki-munak
kaan pikkujätkile. Eekku maisto ja sano että YÄK. Meikä sitte loukkaantuneena että: " MIKÄ MUKA ON YÄK?! " Kylymänviiliä vastaus siihen oli että: " No tämä ruoka. Etkö ymmärtäny..? " AAAA SORI. Pittääpä muistaa ens kerralla jättää kokonaan ruokkimati.

01042012
NOOOOOA NYT SINNE SÄNKYYN JA VAUHILA ! Uhmisteleva pikkujätkä seisoo lastenhuoneen ovella jämeränä että PEEEKELE TIIÄKKÖ KELLE SÄÄ PUHUT SIINÄ ÄITI?!! Kaksvuotiaallani on turhan iso ego. -___-

09042012
Kenen muun penskat leikkii semmosta että rullaavat ittesä patjan sissään? Tievoksi, että sen leikin nimi on kuulemma SAAMELAINEN KÄÄRMETORTTU. Mielikuvitus kohillaan. ;DD Pojjaani mun ♥

13042012
Siis sen minuutin verran erehyin kuvittelleen että tämä äitiysharrastus on loppujen lopuksi iha jees. Sitte huomaat että nyt perkele kusetettaan ! Toine jätkä eka lulluttaa siinä kuinka nii muka tykkää meikästä. Sehä nyt oli pelekkää harhautusta, että pienempi kerkiää sillä välin ettiä keittiöstä kuulakärkikyniä ja voitte kuvitella miltä näyttää 2vuotiaan sisustussuunnittelijan töherrykset seinissä, matossa, pöyvissä ja laatikoissa. WRAAAAAA. Huh, säästyinpä siltä vaivalta että miettisin mitä tekemistä keksis illaksi. Clean teh shit up.

18042012
Pitiki ottaa tuo parisko kylläileen;D Kiitos Jonne kö opettiit lapsilleni tuon hassunhauskanhulvattoman leikin jossa ekana silputaan mainoksia, nuoleskellaan niitä ja liimaillaan sitte palasia ovviin. So much fun meikästäki. -___- " Ai eikö se pysy, NO LISSÄÄ KUOLAA ! " :DDD

15052012
 E: " Teeppä Nooa tää temppurata nyt. Hyppäät tyynyjen ylitte. Juokset keittiöstä hakkeen lasin. Vessassa sit laitat siihen vettä. Juokse keittiöön. Laitat veden uuniin. Hyppää mopon yli. Sitteku piirrät äitin meikkivärillä rastin tohon nii oot voittanu ÄN YY TEE N.. " PELIT SEIS ! EHEI MUUTEN HELEVETISÄ ONNISTU. Sohvatyynyt revitty lattialle, iso sähkömopo pötköttää kylellään keskellä pelikenttää, vessan hana valuu, uunin ovi auki ja äitin uus eyeliner on niikö ready to råkkenråll hetikö herra N olis taas päässy radan päätteeksi toteuttamaan taiteellista näkemystään makkarin ovveen. Meikälä olis niin palio parenpi temppurata jossa ensiksi jätkät pukis vaatteet päälle, menisivät ulos ja löisin oven kii. VOITIN. Sit vettäisin semmosta paskasta röhönaurua postiluukusta.

24052012
Aamula hissisä kuultua. E: " Anna mullekki purkkaa ko Nooallaki on ! " Mitä helvetin purkkaa? En oo antanu sille mitää purkkaa? " Nose otti tosta hissin seinästä.. " YÖÖÖÖÖÖKKKKHYIVVV #¤%&&&¤#!!

01062012
Sähkömopo saatu koriattua. Voittako kuvitella ko jätkät tekkee pirruuksia ja get-away-mopo oottellee nurkan takana, juostaan täysiä kyytille ja KARKUUUUN ! ;DD Muhaha. Kauhia surinapärinä kuuluu ko ei vissii ihan riittävästi ole poveria kahen pojan kulietukseen. " PAINA SITÄ KAASUA NOOA!! " sitte mateluvauhilla kämppää ympäri. Kummakki vielä vähä kyyrysä kyytilä, niikö olis hurjaki vauhti ;DD " Se saavuttaa meitä.. " ;DDD Loel.

02062012
Elia 3v ennen nukkumaanmenoa: "En tykkää olla peräkontissa, siellä on kylmä nukkua."

08062012
NOHAHA EEQ. " Sulla on synttärit ensviikolla. Sonja antaa sulle sit sen synttärilahjan etuKÄTTEEN.. " Jätkä levitti handunsa, mietti hetken ja kysy että: " KUMPAAN?" :DDD Äly.

15062012
Elia fiilisteli Cheekin biisiä aamulla: " NOKKA IRTI, MÄ VEJIN PÄIVII LÖIN. LÄNTTÄSIN VAIN KESÄN MUUMIT LAIMINLÖIN " Mää taijan tykätä enenpi tuosta Elian versiosta.


:D8 kommenttia:

suvi kirjoitti...

kiitos päivän nauruista! :'D

Anny kirjoitti...

Ja naurettiin niin kippurassa miehen kanssa, että poju 14kk heräs. Pärkele! :D

Anonyymi kirjoitti...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD meikälä tuli melekeen kuset housuun ku niin uluvoin!!

Kristi kirjoitti...

Hahhhaha :D Tällä on hyvä aloittaa työpäivää! Ihania riiviöitä.

Anonyymi kirjoitti...

:DDDDDDDD en kestä! parhaita jäbiä :p

Ouss kirjoitti...

:DDDD NO HEI JOO. Ei nuo pirruuet sillä hetkellä naurata. Mutta jäläkeenpäin kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

APUA toi EliaCheek-kipale :-DD

Suomen virallinen kesäbiisi 2012!

Qu kirjoitti...

Oli aika siistiä ko mulla soi yks päivä päässä tuo Elian versio tuosta cheekin biisistä päässä! :D