5/30/2012

Kiitos.
Liebster tarkoittaa rakkainta tai rakastettuamutta se voi tarkoittaa myös suosikkiaLiebster-palkinnon ajatuksena on antaa huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa. SÄÄNNÖT!
  Kopioi ja liitä palkinto blogiisi. 
 ♥ Kiitä tunnuksen antajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.  
  Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla on siis alle 200 lukijaa), linkitä ne tähän ja kerro heille antamastasi palkinnosta kommentilla. 
Toivo,että ihmiset joille annoit palkinnon, antavat sen eteenpäin omille viidelle suosikkiblogilleen.Suuret kiitokset Heidille muistamisesta ! I feel all warm and fuzzy inside. Täytyy palata lueskelemaan blogiasi ! :) Ajanpuutteessa oon tosi vähän nyt seurannut muiden postauksia. Muutaman toverin blogi on vakiokyyläyksessä. Joten siitä johtuu, että tunnustukset menivät juurikin näihin kavereiden osoitteisiin.


 Suvi 

Mää kovasti arvostan tämän neitin rohkeutta ja avoimuutta. Postaukset heijjastavat aina sen  hetkisiä fiiliksiä ja on juurikin Suvin näköinen ! Keep it up, ma supalady ! ;) <3Mää tytöt rakastan teijjän kuvia ! Tähän tunnustukseen ei tietenkään liity se fakta, että H&H mulle hirrrrrviän rakkaita ystäviä. Plus ne sattuu olemaan mun kälyjä, joten ne kuuluu vähän niikö pakettiin! Jotenka ette pääse meikästä erroon ! MUHAHA ! Ihanaiset naiset.

Eläkä Henkka huoli. Spooninkia luvasa myöhemmin.

Janina pähkäili jonnin aikaa tuon bloginsa alottamista. Hyvä että sai alotettua ! Kivoja kuveja ja paljon syöminkejä. MMRRRH. Olispa meikälläki tuollane kokkauspalavelu kotsalla ;)
Blogin oikea tähti on kylläkin Lauran tytär Lotta. Ihanat herkkistelijä tytöt ! Lauralla on kyllä täysin samoja vinkeitä ko meikälläki. Molemmat just sopivasti päästänsä vialla. PANISIN.OOTTA TE NIIN MAHITTOMAN KIVOJA.3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

No jestas!! Ihana oot, kiitos. <3

Henriikka kirjoitti...

Onneksi löysin kirpparilta tänään sellasen pipon missä oli lusikka ja sen lusikan päällä oli iso punanen kieltomerkki. Spooninki kielletty! niinkerta.

Niin ja thänks I loviiiit!<3

Anonyymi kirjoitti...

Oot ihana<3 Toivoisin postausta teijjän häistä. :)

-Sussu-