5/17/2012

BITCH IZ BACK.
WADAP MA HOMBREZ ! Kiitos kommenteista joita oletta mun blogihiljaisuuen aikana laittaneet ! Tuntui kyllä kivalta, että kaipailitte meikän postauksia. Olen muutenkin pitänyt etäisyyttä muidenki blogeihin, joten suurempi urakka edessä kun otan teijänki postaukset tarkasteluun ;) Paljon on tapahtunut joten tyhjensin luurini kuvagallerian ja lätkäsen tänne näytille. Jos saisitte etes jonninlaista kuvaa siittä mitä tämä muikkeli on tauon aikana touhunnu !

Kuvia on paljon. Suosittelen ottamaan mukavan asennon.


Pikkujäbät kävi mutkan Sodankylässä. Sinä aikana sain olla ihan rauhassa. Kuha hengailin alasti känpilä ja huutelin törkeyksiä parvekkeelta. That´s how I roll. Käytiin me kirppiksilläki josta löysin nuo ihanat valkoiset korit jokka sopi ko sormi nokkaan tuohon kylppärin hyllykköön. Mukaan lähti myös nuo ihanat ihanat ihanat farkut. Tietenkin viikon käytön jälkeen mun booty oli selekiästikki niile iha liikaa ja ne repes. :DDD Tiedä kokosi. Sit ostin pojjaalle käytetyn lastensängyn. Uni ei kyllä helposti maistu tuossa sängyssä ( vaikka on nuinki siistit pussilakanat! ) ja äiskän kainalo tuppaa olleen se paras paikka.
 

Helsingisäki käyty. Mun hyvällä ystävällä oli synttärit ja käytiin splättään, syötiin, saunottiin ja jorrailtiin. Mulla oli aivan mieletön viikonloppu. Onnea on luotettava ystävä jonka kanssa on aina niiiiin helppo olla, vaikkei oltais pitkiin aikoihin nähty. Kiitoksia myöskin Viiville rakentavista keskusteluista ;) Mää niin rakastan teitä mahtavia tyyppejä ! KESÄLLÄ UUVESTAAN. 

Niin ja kuten varmaan aikaisemmista kuvista huomasitte, nii tällä neidillä on muuttunu tugeen väri. Kesäksi vaalia ! Plus nuo aivan mahittoman siistit piilarit joihin oon kyl tykästyny.  Sit siihen överirusketus fresh-from-the-bottle, tekoripset ja pidennykset. Meikäsä ei luonnollisestikkaan ole mittää muuta aitoa ko luonne. Vappu meni näissä merkeissä..


..sitte elämäni valokatkasijat tulivat kotiin !

 Nii ja kaveri teki meikäle freehändinä tuollasen maailman siisteinmän täpin ! Tängjuverimats!Loppuun vielä facebook-päivitykset niin pääsette kärryille vähän siitä, miksi meikä tarvihee välilä kunnola LOMMAA. 


" Nii joo. Koin tännää oman henkilökohtaisen helvettini. Päiväkodin seikkailu-leikki-gilibailu-mei
ninki-tapahtuman. Sielä ne pikkusaatanat hyppeli ruutua, kiipeili telineisä, vetivät hiekkaisiin naamoihinsa makkaraa, puhumattakaan niistä riemunkiljahuksista! VARMAT PAINAJAISET LUVASA. Sitte sielä ne ylypiät vanhemmat seisoskellee rivissä ja vertailee kasvukäyriä neuvolakorteistaan sekä ylypeillään kun se meijän pikku-Eemeli ossaa jo nii hienosti tehä palikoista randomkasoja (SIIS WTF USKOMATON TALENTTI) ja kuinka pikku-Minna on tarharyhmänsä edistynein nokankaivaja (SELEKIÄSTIKKI TULEVA AIVOKIRURGI) ! Millä sitä olis ite kehuskellu? Olis saattanu muutamalla ammattimammalla tippua porkkanakakut rinnuksille jos olisin rinta rottinkila kysyny että: "OSSAAKO TEIJÄN PENSKAT VITTUILLA? MEIKÄN MUUTE OSSAA. " Siinä teile fuckers. Helevetin teeskentelijät. "
 
" Mitä tapahtuu kun hammastahnatuubi piilotetaan kiukaan kivien välliin ja sit jemmasta tietämättömänä käyt laittaan saunan päälle? "

" Turhanki rankka paluu arkeen taas. Puolentunnin pirruuvet: maissinaksut POLIJETTU karvamatolle, vessan lavuaari laitettu tulvimaan etteiseen, paskavaippa hierottu kylpyhuoneen valkoiseen mattoon, sekä pillimehu ruutattu lastenhuoneen lattialle niin että kaikki lelut on kiinni lattiassa. Sitte jäähyllä istutaan ja itku kurkussa mietitään että: " Miksi äiti oot meille nui tuhma.. mää kannoin sun autonavaimet sisälle ku tultii tarhasta.. " EI TAIJA JÄTKÄ RIITTÄÄ. "

" Äiti minä en osannukkaan kertotaulua.. " mietti Elia pidellen käjessään PUNAISTA huulipunaani jolla oli piirtäny VALKOISEEN sohvaan 1 ja + . Täsä vaiheesa päivää nykäsen Sodankylä-kortin essiin jolla kiristettään niin maan perkelleesti. EI TULE PAPPA HAKKEEN EI. "


ETTÄ SEMMOSTA.


Kovasa kuuntelusa >

MEIKÄLÄ ON KAIKKI JEES.
Nyt saatta kommentoija nii maan perkeleesti. 

Mysteerisimmät anonyymien salaliittoteoria-kommentti-väläytykset koskien mun blogitauon syytä palkitaan. Helvetinmoisella hirnumisella. Niitä lukiessa tuntee kyllä elävänsä.

 

18 kommenttia:

Janina kirjoitti...

raksuliini on takasi! PUSPUS <3

Anonyymi kirjoitti...

On tullu pitsaa veettyä! Nam! Ja muutenki makia ko ploki on päk!

Laura kirjoitti...

Wohooooo! Mahottoman siistiä!

rebellion kirjoitti...

Haa vittu arvaappa! Meikä on lukenu tätä blogia _kauan_ ja oon miettiny että mistä perkeleestä oot nuin tutun näkönen! sittehän se selevis, meikä on pentuna ollu sulle vihanen ku tulit minun isoveljen viereen nukkumaan vaikka oli minun vuoro nukkua patjalla isoveljen huoneessa! :D olin sillon ehkä ykkösellä, tai kakkosella koulussa ja maailman parasta oli päässä M;n lattialle patjalle nukkuu ja sitte sinä tulit riistit multa lapsuuen ainoan ilon! :D

ps. sun blogi on mm.paras

Kristi kirjoitti...

Olipa kiva taas lukea sun kuulumisia! :)

Ouss kirjoitti...

Janina: NIIIN-PÄ ! Luvya, puss.

Anon: Khyll! Its good to be back.

Rebellion: Hahahaha. Mää nyt kovasti hämmennyin että mitääääääääh ;DD Eijjole muistikuvia itellä moisesta? :D Pahoittelen tuollaisesta lapsuusmuistosta. Vissii pysyvät traumat? :D

Kristi: No tosi kiva että tulit lukkeen! :))))

Laura: MEIKÄ ONKI AIKA SIISTI. ;D Niikö teikäki ;)

rebellion kirjoitti...

Joo siitä on monta vuotta jo aikaa :D se oli sitä Sodankylä aikaa :D muistan vaan nii elävästi sen ku suutuin sulle ku tulit meille yökylään :D Todella pahat traumat jäi :DDDDDD

Heidi kirjoitti...

Mulla on sulle palkinto! Käyhän kattomassa:
http://facetomorrowtoday.blogspot.com/2012/05/suosikki-blogeja.html

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että oot takasin! Ja heti pommitan, et mikä on toi sun viimmesin hiusvärimerkki ja sävy? Näyttää niin hyvältä väriltä. Vai ootko värjänny kampaajalla?

-h

Jasss kirjoitti...

HUH! Sä oot tullut takaisin. Helpotti.

Minttu Metsä-Ketelä kirjoitti...

ybersiisti blogi sulla! ja ihanat pojat! hiano! tykkään. lisään sut mun fanitusblogeihin :)

Anonyymi kirjoitti...

jess oot palannu! tätä on ootettu! :D mutta nii, missä olit? eikai se salaisuus ole? ;)

Ouss kirjoitti...

Heidi: W_A_U ! Olen otettu. Tuohon palaan vielä ;)

Anon: No siis saa ja PITÄÄ pommittaa ! Mulla ei kyllä ole nyt muistikuvaa että mikä se viimisin värjäyssävy oli. Kuhan kokkeilin. Enkä käy kampaajalla olleskaan. Ikinä. Tästä tuli iha jees! :)

Jass: Haha. Hyvä että helepotti.

Minttu: KIITOS KIITOS KIITOS ! Ja jätkät on.. hmm.. ihania? :D

Anon: Mää oon ollu iha kotosalla ja reissusa ja ja ja. TEHENY VAIKKA JA MITÄ.

Ella kirjoitti...

Tosi hienot noi sun uudet farkut! :)

Tintti kirjoitti...

Aivan mahtava teksi. Kiitos! :D ja kiitos kun palasit :P

Anonyymi kirjoitti...

Ei tarvihe kummonen salapoliisi olla että tajuaa ettei siulla lue ennää rohviilissa että "parisuhteen pulleampi osapuoli" tms.. eli seo joko ero tai oot laihuttanna Pekasta ohi tällä pitkällä tauollasi :D

Ouss kirjoitti...

Ella: Tänksjuu! Ne on ny kyllä korjauksen tarpeesa? :D

Tintti: :))) No hei tänks. Mietin että pääskö taijot ruostumaan ku oli hetken hiliaa :D

Anon: Tää on just se hetki millo meikä hirnuu! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että yksi lempi blogeistani on tullut takaisin!!!! :)

ja voishan sitä ryhtyä arvailemaan että miksi sitä blogitaukoa on jouduttu ottamaan mutta taidan kuitenkin nyt pistää suun suppuun ja olla iloinen että sä taas bloggaat :)