3/02/2012

Mitä ollaan tehty?


Kuvat on poimittu mun puhelimesta. Sieltä täältä.


Syöty väkisin aamiaista. En niikö käsitä miksi sen alas saaminen on niin vaikeaa ! En ole tottunut syömään aamuisin. Enkä varmasti totu siihen ikinä. Iuh.
Taekwondo. Isonpi jätkä valmiina ensimmäisiin harjoituksiin. Pieni mies niin ylpeänä pakkasi oman jumppalaukkunsa. Painava reppu piti saada kantaa itse.


Selätetty tukkakatastrofi. Clip-onit ovat jääneet hyvin vähälle huomiolle. Kuivat, ja takkuiset latvat kiepautin vaan nutturalle. Success !


Maistettu. Sen jälkeen petytty. Hmph. Jäi syömäti.Kirppistelty. Vilan liivi (1e), kauluspaita (2e), korkiavyötäröiset farkut (aijemmalta reissulta 2e ), sekä IIIIIIIHANA takki (5e).  Töihin sopiva asu kasassa ! It´s all about the piznez baby !

Piilosta leikitty. " Äiti tuuppa ettiin meijän mopo.. " Buu.
Noniin, mitä te olette tehneet?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aamupala on kyllä semmosta horroria että huhhuh! Vapaapäivänä kyllä passaa laittaa oikein kunnon setit ja keittää pannullinen kahvia, mutta koitappa saada jotain kurkusta alas arkiaamuna ennen seiskaa, vielä osittain koomassa... Not gonna happen. Yhen sumpin voi ulko-ovella lennosta imasta ja soli siinä :D

Janska kirjoitti...

kokkeile syyä ennen nukkumaan menoa nii saattaa maistua aamupala paremmin ko pyssyy kone tasasesti käynnissä!
komia tukka sulla ja voude tuota takkia. pittääpä muistaakki käyä kirpparilla...

Ouss kirjoitti...

Anon:
Joo, mie kyllä voin kahavia litkiä mutten mittää muuta :/

Janska:
Mie kyllä syön ennen nukkumaan menoa :DDDD Uuups! Kiitos, määki iha mielissään tuosta takista ! Pitkästä aikaa kävin kirpulla ja nyt täytyy kyllä järjestää aikaa ja käyä usiammin ko sen verta hyvä saalis.