3/22/2012

Mitä luurista löytyy?

Taas tyhjennettään kuvat puhelimesta.
Mitäs on taas tullu tehtyä?

Pääasiassa näkymä on ollut tällainen. Sekä toimistolla, että kotosalla. Työläppäri sekä oma läppäri vierekkäin. Toisessa tylsät taulukot auki, toisessa tietenni facebook ja spotify ! Ihan söpöt silimäpussit on kehitteillä ;D Raskas työ vaatii raskaan työn.. EIKU? Täytyy kyllä sanoa että on ollut omat haasteensa pyörittää tätä arkea toimivasti. Aamuysistä iltakuuteen venyvä toimistopäivä imee kyllä vimosetki mehut. Sitten on ne asiakaskäynnit, jotka ovat työni paras puoli. Siihen päälle Lotan lenkitys, lasten iltarutiinit, siivous, ruuanlaitto sekä oma vapaa-aika joka on n. 30minuutin luokkaa kun tää eukko kuukahtaa sänkyyn heti lasten jälkeen.


Aamupalan syöminen tökkii edelleen. Juggekulho napaan, sit vähän soijarouhetta ja pellavansiemeniä. Niin ja kiitoksia meikän iskälle tuosta Soda Stream-meininkistä ! :) Oon enemmänkikö mielissään ehtymättömästä vissylähteestä !Sitte ollaan tuijotettu ylpeenä tuota jälkikasvua. Tietenki. 

Eilinen fb-päivitys näytti tältä:
HAHAHAHAH. Nookku päätti kammeta jääkaapin oven auki JÄÄKIEKKOMAILALLA. Hyvin aukes, ei siinä mittään ! Mää vettiin perinteiset " EEEEEETÄSTÄTUUMITTÄÄNNYTLOPETA TSENPIRRUILUN" Nii Elia kokkeili tiivistää meikän fiilikset yhteen lauseeseen huokaisemalla että: " Oha tuo Nooa yks helevetti. " Tänks dude ja siivoappa sinäki se suus !

Ensimmäisessä kuvassa huokaisin syvään. Juuri olin kerännyt lelut kasaan. Toisessa kuvassa Elia löysi kaapin perukoilta ( aikamoisen kaivamisen/levittämisen/purkamisen jälkeen ) jouluasun. Ja siihen pukeutuminen oli must. Omien jälkien siivoaminen ei ollut läheskään yhtä ehdotonta. Kolmannessa kuvassa oltiin lähdössä tarhaan. Juuri ennen lähtöä Nooa spottas puolikkaan sipsipussin keittiön hyllyllä ! Täyellisenä äitinä annoin Nooan ottaa sen autoon mukaan. Halusin rauhallisen aloituksen päivään enkä kaaoshuutoa kaksi ja kolme vuotiaan perustamasta orkesterista. Onhan automatkaa kuitenkin hirvittävät 4 kilometriä. AAAH mikä ihana hiljaisuus !
 
Äidin suuri salaisuus. Pakastimeen jemmattuna, päälle aseteltu ovelasti sekavihannespusseja. Olen sitä pikkuhiljaa mutustanut JÄISENÄ, ettei pikkujäbät huomaa. En varmasti ole ainut joka salaa lapsilta vetää herkkuja.  Enhän? ENHÄN?!

Täällä tapahtuu totaalinen nollaus.Pappa tuli yökylään. Sodankylästä asti. Yhteensä 700km ajoa, ihan vain sen vuoksi että voi nuitten pikkujätkien kanssa illan tehdä palapelejä. Mulle on tosi iso juttu se, että välimatkasta huolimatta ei kyse ole etäisestä isovanhemmasta vaan ollaan oikeasti läsnä vaikkei lähellä. Tiivis yhteydenpito ja jatkuva tuki. Mun isä onkin aikamoinen infopiste ! Super.

Ylemmässä kuvassa muuten Elian hieno piirros kenestäpä muustakaan ko ÄITISTÄ.


NO MYÖNNETÄÄN. Herkuteltiinki vähän !  J (♥) teki kanssain pannaria. Siihen lisäksi pakolliset kermat ja hillot ! MMMM. Delicious. 

Eilen näppäsin kuvan kun melkiin puoli minuuttia istuttiin saman pöyvän ääressä ja syötiin. Sit taas armoton hulabaloo ! Ruokana feta-jauheliha-valkosipulikermaperuna-meininki-vuokaa. Siihen sitte nopia sallaatti kylykeen.


Ps. Olen_pahasti_addiktoitunut_huulipunaan. Käyttö alkaa olla jokapäiväistä.


I need help.


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

YO DUDE, meijän auto on tuossa parkkiskuvassa :DDD

Ouss kirjoitti...

No kato perkele ! Sittehä oot iha tuossa melekee naapurina :)

S kirjoitti...

Kyllä ne mukulat aina osaa tuoda vähän särmikkyyttä jokaseen päivään, ni ei ihan pääse kaavoihin kangistumaan! :D

Ainiin, onkohan tuon safkan ohoje mahdollisesti napattu ruokapirkasta? :D kattelin että iha samanmoista herkkua väänsin vanhan kunnon pirkkalaisen ohjeella <3

Janina kirjoitti...

Ihana eekku! Hieno tonttupuku.
Hahah, vissykone, eikookki paras? !

JA NIIN OOT NÄTTINÄ, hienoa huulipunnaa! <3

Ouss kirjoitti...

S:
Mie otin sen sieltä mitätänäänsyötäisiin-meininkistä ! :)) Oikein hyvvää !

Janina: Vissykone <3 Lipstick <3 Kiitos suga ! Sun inspiroimana ostinki tuon huulipunan !

Anonyymi kirjoitti...

Laitappa tuohon evvääseen linkki, namin näköstä :P :P

Ouss kirjoitti...

http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/25392-melkein-kuin-moussaka


Tuommoinen ! Ja todella todella hyvää. Heleppo tehä myös.

Anonyymi kirjoitti...

ootko lähtösin sodankylästä?:D

Ouss kirjoitti...

OOOLEN. :) Usijanpaan otteeseen tääläki tullu mainittua ! :) WHY?

Anonyymi kirjoitti...

aaa en oo nähäny ko oon alottanu lukeen tätä sun blogia vasta aikoihin. Aika siistiä! nyt mun lukeminen sun blogia kohtaan vaan lisääntyy!!:DD