3/12/2012

LUVIN MA HAIR.

Tässä vähän niikö taustainfoksi, että en _IKINÄ_ pijä tukkaa kiinni ko lähen ulukoileen. En koskaan. Ikinä. Nevö. Ja viime lauantaina päättiin hurjastella ja tekaisin kunnon harakanpesä-meininki-kiharat. Voe kauhia ko tykästyin ! Tässä pari julukasukeleposta kuvvaa kysseiseltä illalta.

 CUTIEZ.
WHADAYA THINK?!


Ai te huomasitte?

Niin. Mie myöskin rakastan mun uutta huulipunnaa ! Tästä etteepäin olen total-lipstick-whore. Vastoin kaikkia odotuksia sain pijettyä värin kurissa. Melkein. Lukuunottamatta omia vaatteita, ommaa laukkua, kaverin poskea, kaverin vaatteita, sekä kaverin laukkua. That shit waz everywhere. NO EI OLE NII JUSTIINSA. Niin ja huikiasta valeasustani huolimatta eräs blogini lukija tunnisti meikät - jälleen! Joten jos siellä mietit että mistä ne punapinkit tuhrujälet ilmestyi, syyllinen on luultavasti meikän huulipunasa. UPPS !KISS-PUS-HIHI!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahoton ko oot K-A-U-N-I-S! Niin hyvin sopii hiukset ja varsinki tuo huulipuna! Tulee joku ameriikkalainen laulaja/näyttelijä/malli mieleen :)

Ouss kirjoitti...

Miksi mie en ole tätä etes nähäny ! :( HÖ ! Mutta hei kiitosta anonyymi ! Määki rakastuin niin tuohon huulipunnaan. Ja itseruskettavaan. Ja kähärätukkaan. Joo. ;D