12/17/2011

Uusia.
Jopas tässä reippahat puolitoista vuotta kerkes vierähtää, ennekö meikäjannu nappas kaupasta ( ..ja tässä vaiheessa pyyän anteeksi parturi-kampaaja-tanssija-kosmetologi-shamaani kälyltäni Heliltä ) hiusvärin matkaan! 

Tylsytytti tämä ruskia.

 Ennenpi.

 Jäläkeen.
 Hitusen vaalianpi. Pikkase punertava. Hippie-ginger.Tsekakkaa meikän uuvet siistit piilarit ! 
Joo yhhyy, teiniä. Mutta hienot !No mitäkä meile muuta. Oikein hyvälä mallila jouluvalamistelut. Eilen tehtiin Heinin & Henriikan kanssa joululaatikoita sekä mallas-viikunaleipää. Lahajakonttiki alakaa olleen ready. Stressilevelit paukkunu sellasisa korkeuksissa, että voisin kuvitella seuraavan joulun olevan taas Sodankylässä. PUUUUUH. 

Niin ja tiiättekö mitä ! 2. päivä tammikuuta starttaa meikälä uuet duunikuviot ! ERITTÄIN haastavan ja raastavan hakuprosessin jälkeen tulin valituksi __MONESTA__ hakijasta oikein makiaan hommaan. I feel so lucky !  Jotenka heti tammikuun alussa astutaan suuriin saappaisiin, sekä siitä etiäppäin koitetaan kasvaa niihin sopiviksi.

Minua jännittää. Kovasti.


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko noi mustat noi piilarit? Makiat!

Anonyymi kirjoitti...

Onko noi mustat noi piilarit? Makiat!

Ouss kirjoitti...

Onjoo! :)

Heli. kirjoitti...

Epäilin ensin tota shamaani kohtaa, mutta kuuklailtuani asiaa, niin tulin siihen tulokseen, että taijanpa ollakki shamaani!

"Shamaanilla on loistava mielikuvitus. Se on väline, joka on edellytys shamaanimatkojen ja muiden harjoitusten tekemiseen" En oo ihan varma mitä nuo shamaanimatkat on, mutta anyways..

Satu kirjoitti...

Onnea uusista duunikuvioista!

Ouss kirjoitti...

Heli: Olet khyl.Meinasin lisätä vielä räppärin.. :D

Satu: Kiitos ! Onnea todella tarvitaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Heeeei. ootan malttamattomana joulupläjäystä ! <3

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kivan näköinen työ paikka :D