12/01/2011

Häpipööppen !Tajusinpa täsä että BLOGI TÄYTTI 2 V !

Vuosi sitten olen lätkässy kävijätavoitteeksi 79 719 ,
sen ohi mentiin paukkuen koska lukema näyttää nyt 134 531 ! :)


Kiitos kiitos kiitos,
varsinkin kommentoijille!
Eipähän tunnu meikän lätinät ihan yksinpuhelulta !
Keep dem coming !Niin ja kinttu-uutisia ! Ortopedillä käyty ja päädyttiin leikkaukseen. Poliklinikkakäynnin yhteenvedossa seisoo: " On varsin selkeä asia, että potilaalla on niin graavi instabiliteetti nilkassa, ettei pärjää tämän kanssa konservatiivisella hoidolla. " Sitte nakrattelin, ko sinne oli myös kirjoitettu: " Status: Potilas kävelee alkuun jalkaterät eteenpäin ns. sirosti. Hetken kuluttua kuitenkin kääntää jalkaterät enemmän ulospäin ankkamaiseen ( :D ) kävelytyyliin, mutta tällöin patellalinjat suuntautuvat normaalisti eteenpäin. Lonkan rotaatioprofiili on retroon suuntauva joka vaatii potilaalta jalkaterien ulospäin kääntämisen. " Nii että IN YOUR FACE  Henriikka! Siinä on sulle mustaa valakosela, että meikän pittää kävellä Ducky style ! Eläkä naura sielä.  -__-

Että semmottisia uutisia. 
Trampoliinit on vaarallisia.HAHAAH ! Ite söpöläinen kello 06:45 !
Täsä vaiheesa olen jo pistäny lapset tarhaan,
syöny aamupalan ja käyttäny koiran ulukona.


Playlistilla paukkuu nämä:

GOOOOOD MOOOORNIN VIETNAAAM !

Terveisin: RETROHIP.6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

synttärionnea!

Suvi kirjoitti...

Paula ♥ Soi aamuisin mun kuulokkeissa ja kyl lähtee päivä hyvin käyntiin.

Ihan fiksu ratkaisu nilkkojen suhteen. Ja asiallinen status :D Noita tekstejä mä kirjottelen 8 h päivässä, tulipas kotoinen olo näin vapaapäivänäkin :D

Tsemppiä leikkaukseen ja toipumiseen!

Suvi kirjoitti...

HÖH. NIIN JA ONNEA! :D

Ouss kirjoitti...

Heidi: KIITTTTTTOOS !

Suvi: Paula Abdulilla on kyllä kaks sen verta kovvaa biisiä että HUH ! :) Niin ja Rihanna uusin levy on kyllä ahkerassa kuuntelussa, vaikka en aikasemmin siittä ole välittänykkään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Siis 6.45 oot ehtinyt tehdä kaiken ton? Kuinka aikaseen meet sitten töihin?

Ouss kirjoitti...

Khyyllä ! Tuo on myöhänen verrattuna siihe että pari kuukautta mentiin sellaisella aikataululla että pojat olivat 06.15 tarhassa ja olin silloin jo kerinnyt tehdä kaiken.

Mun mies vie pojjaat tarhaan ( meillä on vain yksi auto ), hänellä on puol8 oltava töisä joten pojat menee tarhaan about 06:45 :)