9/22/2011


Moro.

Äiti on väsy. Opiskelu siirtyi etäpuolelle muuton vuoksi ja työelämä kutsui taas. Iltavuoron jälkeen näky on siis tuollainen. Silimäpussirock ! Uusi työni on haasteellinen ja kuluttava, mutta hyvin palkitseva. Onnistuneiden kauppojen jälkeen olo on mitä makkein !  Suhteellisen supliikkina persoonana myyntitehtävät sopivat just mulle. Viikonloppu on vapaa joten palataan postausten merkeissä astialle! :) JOU.

7 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Eihan sulla etes oo silmapusseja, hopso! :)

Mitas sina sitten tata nykya myyt? Voisin kylla hyvinkin kuvitella sun olevan aika hyva vaikka hommeisten omenoiden myynnissa, sen verta supliikkinaisia olet! :)

Ouss kirjoitti...

:))) No se on top secret homma se! Olen eräällä myyntipisteellä Oulussa asiakaspalvelu/myyntihommisa. No just nyt en keksi mitää sopivaa avausreplaa jolla lähtisin hommeisia omenoita kauppaan :DDDD

Laura kirjoitti...

Tässäpä sinullekki biojätelaatikkoon täytettä! :D

Hyvä että mennee töisä hyvin!!

Ballohedi (goes home) kirjoitti...

tuttu tunne! koitahhan jaksella <3 soitteleppa illalla että mitä mitä. meikä hengaa YKSIN kotsalla ;)

Ouss kirjoitti...

Jaksellaanhan tässä joo ! :) Meikä varmaan kuule ihan kotosalla makkaan sohovalla illan. Aikasten nukkumaan ja univelekoja maksella.

Anonyymi kirjoitti...

PARAS BLOGI!!! Videopostausta toivon. :)

Ouss kirjoitti...

Anon! I thank your ass! :) Ja videopostausta en usko koskaan tekeväni. En osaisi suhtautua sen tekemiseen tarpeeksi rennosti ja lopputulos olis jäykkää sepostusta ihime asioista, eikä kellään ees kiinnosta :D