7/12/2011

Warning, the following text contains images that may not be suitable for children.Aaaaaaawz! 
Lotta on kipijä. Reissulta palattaessa huomattiin märkivät läntit tytön poskissa. 
Hotspot. Molemmilla puolen. Ei muutako eläinlääkärille ja nukutettavaksi.
Ajeltiin karvat, että tulehtunut iho voi parantua.

Tässä on lähempää kuvaa.
Katotaampa kauanko akka tuota kauluria jaksaa.
Viime kesänä se oli heti ensimmäisellä pihareissulla jo tuhannen mutkalla.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meijän rotikalla sama joka kerta uinnin tai pesun jälkeen. Veemäinen juttu. Toivottavasti Lode paranee nopeesti eikä sama toistu.

-Haka

Satu kirjoitti...

Voi raasua :( Pikaisia paranemisia karvahanurille!

Ouss kirjoitti...

Lotta on seitsemän vuotias ja nyt on eka kerta ku on hotspotista kärsitty! Vaikka tykkääkin uida ja pestään säännöllisesti. On ollu vissiin hyvä tuuri.

Satu: On se kyllä surku ku tyttö niin allapäin ja vaisu. Varmasti on kipiänä. Vertakin tulee puhistaessa ihan reippaasti :(

Inka kirjoitti...

Voi ei ei ei ressukkaa. Paranemisia sinne! Onneksi meidän hetulaotus säästynyt tuollaiselta, ikinä en olekkaan ennen törmännyt kyseiseen. No nyt olen taas vähän viisaampi.

Anonyymi kirjoitti...

Meiän karvaturrilta löytyi myös tuollainen. Saatiin se tosin parantumaan, kun ajeltiin karvat ja suihkuteltiin septidiä.. :)

Ouss kirjoitti...

Juu. Olisin ite ajellu ne karvat, mutta oli sen verran limasumppukarvaläiskä ja verta valu, eikä lotta antanut koskea niihin. Oli pakko viedä rauhoitettavaksi ( ei edes toiminu, loppujen lopuksi piti nukuttaa kokonaan) että saa ajeltua. :(

Anonyymi kirjoitti...

Meillä sama homma tällä hetkellä :( surku homma koiralle! meijän pikkuneiti (Bichon) on jo reilun viikon roikottanut tuota satelliittia päässä ja 10 päivän antibioottikuuri.. ja meillä hotspot oli keskellä päätä niin sehän on tosi kivan näkönen sitten kun se parantuu kun päälaella ei ole karvoja ollenkaa.. :( mutta pääasia että paranee kunnolla!

Qu kirjoitti...

Lotta raukka :/

Johanna kirjoitti...

Voi toista. Onneksi meillä on säästytty, tosin ei meidän koira osaa uidakaan :)

Janska kirjoitti...

meijän kultasellenoutajalle kans muutamaan kertaan tullu. eka kerta oli pahin, hännän alapuoli ja koko persus piti vettää kalijuksi. kipiä on:/ toiv lotta paranee nopsaa!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ressua. Saikos Lotta antibioottikuurin?? Meijän valkoisellapaimenkoiralla oli myös sama vika haukkupatissa ja niskassa :(