6/16/2011

Best of Eekku.

Jan-Jun 2011.

Nämä otettu mun omista facebook päivityksistä.

05.01. 
" Äiti. Missä sinun pippeli on? " Hmph. Nökö mulla ei oo. " Hyi kamala. Onko se tippunu!! " :DDDD

07.01 
"Eekulla on asiaa." Niin? "Eekulla on asiaa." Niin? "Eekulla on näin asiaa." NIIN?! " Asiaa on Eekulla." NIIIII?! "Eekulla on asiaa. Asia kuuluu näin.." NIIN?! "Asia on että MITÄ VITTUA mun housut tippuu!! " ............?! -_-
  
&##&?##!%/"/%!¤# !! V-TTU! Erehyimpä sitte sanomaan että NYT ON SIISTIÄ (päivän puunauksen jäläkeen!) nii eiköhän tuo pepputappi tullu sannoon että: " äiti, minä sotkin sinulle. OLE HYVÄ!! " ja murot oli kaajettu keittiönlattialle. Nii että terve.

15.01 
Elia, ei saa kiusata Nooaa. " Kuule, kuule sie senkin pallelo! " :D Touche!

18.01
E sylykäs telekkaria. Sit huomas vissiin mun naamasta että kohta tullee satikutia, nii jätkä heti: " Minua häiritsi. Äiti ei mittää hättää.. Mie olen nyt kunnossa.." :DDDDDDDD Hahhah.

19.01
E: "mene nooa piiloon! mene piiloon siitä.. MENE JO SENKIN POSSUPALLELO!!" :D Such a badass.

09.03
Eekku osotti telekkaria " Voi kamala! Mikä tuo on?" - Hasselhoff.

17.03 
Pihaleikeissä oli jätkillä kamppeet vähä kastunu nii ei voitu laittaa hanskoja. Elialla iski paniikki kotimatkalla. E: " Missä mun hanskat.. Apua.. kohta tullee halakka ja pullee mua soomesta! Aja äiti lujempaa, aja niikö poliisit! IIK! Sieltä ne tullee! KOLME HALAKKAA AJAA PERÄSSÄ, ite laskin!" :DD SHIIEET! KARKUUN SIIS!

24.03 
Käytiin VASU keskustelussa. Ei ole todellista. Elialle ehdotettiin puheterapiaa?! Sillä oli menny POSSU ja LEHMÄ sekasin!? Sitte vinguttiin siitäkö Elia oli sanonu ettei ymmärrä mitä kuvassa tapahtuu (Oli näytetty kuvakorttia missä KETTU OLI ISTUNU VESSANPÖNTÖLLÄ?!?!) MITÄ VITTUA.Meikä on 23vuotias enkä minäkää ymmärrä että mitä vittua kettu tekkee paskalla vessassa?!? Hallooooooooooo? What a fucked up world this is.

28.03 
E: " Pitäisi antaa Nooalle voimahali. " :D

31.03 
E: " Voi helevetti. Voi käpälän käpälä. " Mitä sie poika kirvaat? :D

27.04
Mie: " Mene siivuaan kaikki lelut nyt huoneesees." E: "Mitä sitte tapahtuu?" Mie: " No sitte saat...ööö.. pestä hampaat palkkioksi! " E: " JEEEEE !!!" Mie: " Taino, siivouksen jälkeen saat kyllä syyä puuron." E: " Mitä sitte tapahtuu? " Mie: " Palkkioksi saat pestä hampaat! " E: " JEEEEEEEE!!! " Elia siivosi, söi puuron sekä pesi hampaat. :D Olipa heleppoa!

28.04 
Tekkihin ruokaa. Kanaa,kasviksia,makaronia. E: " Onko tämä sitä munakasta? " Mie: " Ei, ku se on kanaa. Siinä kastikkeessa on kookosta. " E: " Ooo.. ompa hyvää kumiankkaa, mutta mutta.. en jaksa enää enempää. " Eikä jätkä kerinny ees alottaa. Ruuanlaittotaidoissani on selvästikki jottahi vikkaa. O_ô

02.05 
E: " Ompa harmi. Minun ei talavi pestä hampaita ennää. Hammaspeikko söi ne. "

05.05 
Lapset nimesi omat vesi-ilmapallot. Neviksen pallon nimi oli Pallo. Elian pallon nimeksi tuli Tossu. Jossain vaiheessa ne nimet muuttu Palliksi ja Tussuksi. Mitäkhän tuohon nyt sannois.. -______- Olisittepa kuullu sitä märyä ko Palli meni rikki :(

14.05 
Tännään on selevästikki joku "Kiva veli"-päivä. Ekana käyään paskala ja sitte pyyhittään perse pikkuvelijen lippalakkiin. Että semmottia.

20.05 
JEAA. Eekku pärjänny tämän viikon oikein mainiosti iliman yövaippoja! SISÄSIISTI JÄBÄ VOISIN VÄITTÄÄ. Paittini jos jostaki komennettaan nii sit tahalteen lirruutellaan johonki nurkkaan ;D Eekun kommentti: " Supersankaritkin pissaa housuun joskus. "

16.06 
Eekku leikki pikkuautolla : " tämä olis niikö kala ja nyt sinä minun äitini otat tämän kalan poskeen MUMSMUMSMUMS.."
  
Hmph. Elian 3v neuvola takana. Yhtäkkiä jäbä ei osannukkaa puhua eikä muka tiennyt mikä on pallo?! Sitte kö lähettiin nii neukkutäti vilkutti, toivotti heipat nii mitä tuo mun poika teki? No tietenni Eekku otti mielikuvituspyssyn taskustaan ja ampu sitä..
ÄITIN POIKA !14 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Aargh, en kestä, näitä EI pitäisi lukea töissä kun ihmiset (asiakkaat) kattoo että mitä tuo itekseen hirnuu. XD

Laura kirjoitti...

Karismaattinen tapaus. :D

Sanna kirjoitti...

Kiitos päivän makeimmista nauruista :D

Tanja kirjoitti...

Repesin! Ja usein! Lopulta tuli vedet silmistä ja mies tuli kurkkaamaan konetta, mille nauran.

Parit Best of -kokoelmat töissä lukeneena ja suurta hämmästystä aiheuttaneena olen päättänyt lukea sinun postaukset aina kotona :D

Sanainen miekkasi toimii!!

Ouss kirjoitti...

Johanna: Hirnu vain! Se mittähä haittaa.

Laura: No vähintäänkin joo!

Sanna: Oleppa hyvä! :)

Ouss kirjoitti...

Tanja: NO VOE TOKKIISA KIITOS! :))

Anonyymi kirjoitti...

Ihania poikia! :)

-Kiira

Lensku kirjoitti...

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kunnia sulle ja kirjoootuksilles, harvemmin sitä tääl itekseen räkättää ääneen lukiessa. Tuli oikeen fiksu olo :)

ps. E, u are just too cute

Cheririe kirjoitti...

hahahah, paras tuo viiminen! :DDD

AnnaRilla kirjoitti...

Eekku on ihan kunkku :D
ihan loistava pikkumies, mikä älli ja väläys!
Nauraa sai niin että supisti... pitänee alkaa loppuraskaudesta välttämään näitä best offeja kun nyt niitä on tullu kertailtuakin hyvätuulen haussa :)

Titta kirjoitti...

Ahahahahahahahahah! Ja HAH kaupan pääl. :DDD Onse hyvä, et ne muittenki osaa. :D

Ouss kirjoitti...

Mistähän tuo jäbä on mielikuvituksensa repinny.. :DD

Eekku kirjoitti...

Terve sinne!
Huh ku oli hämmentävää kun meikän lempinimi sattuu olemaan Eekku ja sitä läpällä googlettelin ja tämä tuli, ja sitte hoksasin että tämä on vielä kirjotettu minun synttäripäivänä :-D Hauskat pojat sulla kyllä! :-D

Ouss kirjoitti...

No sepäs sattu! :)) Kyllä E on sellane jäbä että saa meikät aina vaikeuksiin tempauksillaan :D