5/29/2011

Satteinen sunnuntai.Voiko postaus olla hyvä jos alkuun on lätkästy kuva keittiönkaapista? Meikä eppäilee vahavasti. Mutta yritettään! Mua on niin rieponu tuo yks kaappi jossa on kuivamurkinat. Se on aina ollu niiiiiiin täynnä, ettei ole palijo avata uskaltanu! On voinu nimittäin olla siirapit ja kahvinpurut niskassa. Kuluuhan se sunnuntai, kun ottaa rästilistan kätteen! Nyt on tavarat taas HETKEN järjestyksessä. Sain myös pestyä kodinhoitohuoneen sekä suihkutilat lattiasta kattoon. Kelepaa taas yökkäillä ko näkkee oman alastoman peilikuvan hohtavista laatoista! <3 Nam.

 

Ullakon parvekkeelta näkymä. Kylymä tuuli ja vesisaje. Ei palijo nappaa ulukoilla kahen hyperaktiivisen "läpäkön" rakastajan kanssa. "Saanko äiti mennä hyppiin nuissa läpäköissä, ihan valovasti vain?


Siirrettiin joku aika sitte (lue: Pekka siirti, mie makasin sohvalla ja haisin pahalle) yläkertaan punttipenkki. Onko ees kovasana ku ekana vettää hiet pintaan ja sitte vaa partsille vilvottelleen. On maistunu kunnon rääkit. Ensviikoksi myös ajattelin että heivaan auton kokonaan! Tuleepahan pyöräiltyä ja äkkiähä pikkujäbät tarhaan saa vietyä tupliksilla. Pari päivää sitte tein sellasen itkureenin (1,5h) jossa sitte vetasin 30kiloa painoksi ja nousin laudan päällä päkiöille kunnon pohjereeninä. Sitte meikä tollo unohti venytellä. Nii että &%###!"%% ko tännään koitin nousta nuita tikkaita ullakolle. Käsi läsähti ottaan. _IDIOOTTI_. Ei varmaan unohu enää! Jospa näistä meikän kehnoista vispilöistä jottahi saatais kehiteltyä, nyt on sellanen olo että jaksaa jaksaa! Varsinkiko mun iskä ( <3 ) kävi pistämässä meikäeukkoa ruotuun, en ollukkaan sellanen supernainen ko luulin. " EKKÖ SIE TIIÄ NYT MITEN TÄMÄ OIKEIN TEHHÄÄN ANNAPPA MIE NYT NÄYTÄN KAUHIA MIKÄ TEKNIIKKA!! "  
Daddy knows best. Ja vaikkei tietäskään, nii ei sitä sille uskalla sanua.


 Ei kaiken tarvi olla aina niin hienua! Meikän sunnuntaipäivän onnistuminen on tässä! TADAAAAAAA! Jauhelihakastike! En ole oikiasti ikinä onnistunu siinä aikasemmin. Mulla pahasti feilas aina kastikkeet, kunnes aloin lukeen tarkemmin ohjetta jossa seiso että RUSKISTA voi/vehnäjauho sekoitus! Sitte sytty valot meikänki vintillä! Aijemmat lopputulokset oli vaaleankellertävää LI(I)MAA joka ei saatana millään lähteny pannusta irti ;D Nii että superkokki.. joo-o. Mutta tännään onnistuin ja tulipa hyvvää!! 


 Tässä sitte perusmeiningit iltaselta.Miten teijjä sunnuntai?


12 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Aamuvuoro, kotiin, tein mannapuuroa, lähdettiin ulos - käytiin rannassa kiikkumassa, pelaamassa jalkapalloa ja ihmettelemässä metsän ääniä, kotona tein nakkikastiketta, katottiin telkkua ja läsähdin lasten nukkumaanlaiton jälkeen koneelle. Kohta leffa ja sit nukkumaan! :D

Ouss kirjoitti...

KUULOSTAA PALIJO TEHOKKAAMMALTA KO MEIKÄN PÄIVÄ! You superwoman.

Titta kirjoitti...

Sä oot hassu! Sun juttui on eri kiva lukee. Ne pistää naurattaan! :DDDD

Lensku kirjoitti...

Vooii olisitpa nähny mun ekan makkarakastikkeen (HYYTELÖN) :D:D:D:D Tuomo muistelee sitä vieläkin lämmöllä. Oli seurustelun alkuaikoja nii ei polonen paljoo uskaltanu kieltäytyä mun herkuista :D hahahaha. Polleena aloin tehä sitä ku olin just muuttanu pois kotoo "KYLLÄMINÄMUUTENOSAAN".

Unohtu se ruskistus tosiaan... :D mmmm'M!

Ouss kirjoitti...

Titta: No se on oikein että meikän elämä on muittenki ko itteni mielestä hieman huvittavaa. :D

Lensku: Hahhahahaha. "Muru.. tässä on tätä makkarahyytelöä.." Eikö sen pitäny olla kastiketta? " EIKU HYYTELÖÄ, ELÄ KYSELE SIINÄ!!" :DDD

Anonyymi kirjoitti...

Mun huomion kiinnitti tuo ihime rakennelma tuolla naapurin tontilla :D what the heck is that?!?! Hemulin talo??

Niija pyörä on ihan pirun mahtava keksintö! Kymmenen kilsan työmatka taittui aina ennen bussilla---NOT ANYMORE! Läskiperse vaan pyörän kyytiin ja ennen pitkää huomasin että perhana, sama aikahan mulla menee pyörällä ku bussilla, se rakkine kun tuppaa pysähteleen joka ikisellä maitolaiturilla. Bonuksena voi luukuttaa soittimesta täysillä rokkia eikä tarvi kuunnella esim takapenkin teinien lässytystä! Nii ja palaahan siinä jottai kaloreitakii!

-Sipe

Ballohedi kirjoitti...

ihana toi E tos kuvanreunalla:DDDD

Laura kirjoitti...

Nää oot laihtunnu! -b Meijän sunnuntai oli lähinnä kotonaistumista ja suklaansyömistä. :D

Anonyymi kirjoitti...

ruoho on vihreempää aidan toisella puolen

Ouss kirjoitti...

Sipe: Siinä on vissii sauna ja grillikota! :) Pyörä on mullekki heleppo tuon rikkinäisen nilikan kans! :)

Ballohedi: No siis tiiäkkö, meikä otti tuon kuvan nii elia istuu siinä ja tyylii skroplailee ittiään meikä että HAHA... piti cropata kuvasta :D

Laura: NO EMMIE OLE LAIHTUNU. Ehkä kiinteytyny? :D

Anon: No eipä vissii! Makian näkönen piha naapurilla. Niillä on aina niin hoijetun ja huolletun näköstä.. Meijä takapiha kärsii ajoittaisesta pälvikaljusta. Yleisilme on hieman slumminen :D

Anonyymi kirjoitti...

Sunnuntai meni just ja just, mutta maanantaina muistin Oussin lokin johon käyttää tehokkaasti minuutteja. Tänks! --vip

Anonyymi kirjoitti...

Mistä noin ihana sohva? näyttää tosi pehmeeltä perhesohvalta :)