5/21/2011

I CHALLENGE YOU.

Nämä kysymykset otettu täältä.


Miksi et kirjoita oikealla nimelläsi?
No ei se varsinaisesti mikkään varjeltu salaisuus ole. Monet lukijat / bloggaajat tietävätkin sen. Enkä tunne siitä minkäänlaista ahdistusta.


Laita tärkeysjärjestykseen: raha, ystävyys, onnellisuus, perhe, koulutus, matkustelu, terveys?
En osaa! Ystävyys, onnellisuus ja perhe kuuluvat mielestäni yhdeksi kokonaisuueksi. Raha ja koulutus taas yhdeksi. Matkustelu on vain lisä, eikä mielestäni kuulu tuohon listaan. Se jääköön viimeiseksi. Njäh. Jaksa mitään syväluotaavia tekstejä tähä näpytellä. Mulla lähtee aina hanskasta ja päädyn sivuraitelle ;D


Miksei kukaan poika oo pyytäny mua treffeille vaikka oon jo 15 v?? Onks mus jotain vikaa?
Selvästikkin sinussa jotain vikaa on, kun tuommosta kysyt? Mihin helevettiin sitä on kiire. Treffit? Kuulostaa niiiiiin vanhanaikaiselta ja jotenkin tönkön viralliselta. Sellaiselta mitä näytetään jossain äklöromanttisissa komedioissa ja pääosassa näyttelee Jennifer Aniston. Iuuk. Tapasin aviomieheni 17-vuotiaana. Sitä ennen kerkesin "seurustella" muutamaan otteeseen. Kaikki suhteet päättyivät katastrofaalisesti.  Olihan se tietenni jännää. Mielestäni ne oli kyllä lähinnä penskojen leikkejä.


Jokin pelottava lapsuusmuisto?
No se, kun meidän sisaruskatras oli kirjaimellisesti hukkua lehmänpaskaan. Muistan vielä kun mummi oli tehny meille hienot kesämekot ja iskä ostanu uuet ja kiiltävät lakerikengät. Lähdettiin sitten perheen kans kahvistelemaan eräälle maatilalle ja aikuisten ollessa sisällä kaikki me lapset alettiin leikkiä piilohippaa. Minä johdatin siskot suoraan navetan taakse johon oli aikaisemmin tuotu rekkalastillinen tuoretta lehemänpaskaa jonka pinnan aurinko oli kuivattanut. Sinne sitten humpsahettiin. Mun pikkusisko oli lantiota myöten uppoamassa. Kun olin repiny muut kuiville konttasin paskassa ja kaivoin sitte hänet irti. Ei siinä muuten muttako samantien Qu alko huutaan että: " LAKERIKENKÄ! ", yks kenkä oli jääny syvälle sinne paskaan. Ei muutako meikä naama eelä, sukellustyylillä tunnustelin että löytyykö. En nyt juuri muista, että pelastuko kyseinen kenkä. Oli turpakäräjät ku käveltiin takasin talolle, joka ikinen oli kasvoista varpaisiin paskassa. Iskä haki reteesti vaan ison saavin johon meijät pistettiin ja isolla harjalla kuuras meijät. Noloa. " Hehe.. me oltiin piilosta.." :DDD


Kuinka pitkä olet ja paljonko painat?
Himpun alle 169cm. Tasan 64kg. Olen puottanut 4,5kg mutta nyt paino pysyy samassa. Ompahan kurveja! ;D


Montako kertaa näit Titanicin elokuvissa 1990-luvulla?
En yhtään kertaa elokuvissa. Mutta vhs:llä liianki monesti. Iskän lempielokuva ja varsinkin se lopputeksteissä soinut " my heart will go on, and ooooooooooooooooooonnnnnnn..." saa kylmiä väreitä ko olen NIIIIIIIN monasti joutunu sen pakolla kattomaan. Joskus lopputekstit on pitäny kattoa monta kertaa peräkkäin, vain sen biisin takia. Hyrrr....


Suunitteletko blogikirjoituksesi etukäteen?
Enpä juurikaan. Lähinnä jos on tulossa jotain kivaa tekemistä, niin ajattelen että siitä saisi postauksen kasattua. En kuitenkaan tee asioita notta saisin postauksia. Ne ovat niitä mitä oikiasti meillä tapahtuu.

Minkä verran mietit eläinten oikeuksia ja ympäristöä ostopäätöksissäsi ja kulutuksessasi?
Mietin paljonkin. Suosin luomua jos rahatilanne sen sallii. Pidän uusiokäyttöä leluille, huonekaluille yms. ensisijaisena vaihtoehtona. Kirppistelen ja jos tarvitsen jotain, etsin ekana käytettyä. Huuto.net on kätevä.


Miten asut ja mistä saat rahaa?
Asun paritalossa. Saan rahaa sun äitiltä. Olen opiskelija, äiti ja teen baarimaijan töitä viikonloppuisin.


Peruskoulun päättötodistuksen keskiarvo?
7,6. En lukenut juuri koskaan. Ei tuo keskiarvo hullumpi siihen nähden ollu.


Kiusattiinko sinua koulussa?
Ainakin ala-asteella. Olin poikatyttö. Sanan täyesä merkityksessä. Mun iskä katto vasta meijän seinällä ollutta PEKAN ala-asteen luokkakuvaa ja luuli sitä minuksi. Tänks däd. Myöhemmässä vaiheessa taisin sitten itse olla se kiusaaja. Nyt jos näkisin yläastelaisen itseni, vettäisin surutta turpaan.


Mitä lehtiä luet ja minkä värinen on hammasharjasi?
En lue lehtiä - paitti jos olet lehtimyyjä, niin sitte luen ja tilaan jo kaikkea! Cosmosta saa hyvää paskapaperia. Eiköhän ne jutut ole nähty jo " Kuinka sytytät naisen sekunneissa! " No eihä sole muutako kaataa bensaa niskaan ja eiku röökille? Hammasharjan väri on liian henkilökohtanen kysymys 0_O ! 


Miksi aloitit bloggaamisen?
TEIJÄN RIESAKSI  - BUHAHAHHAHA!


Mikä on sun lempparihymiös?
:¤)  <--- Känsänenä.


Onko sinulla jotain fiilisvaatteita tai vaatteita, joista tulee joku tapahtuma/paikka/asia mieleen?
Tää mun syntymästä asti pitämäni nahka-asu tuo mulle mieleen jonku seksikkään supersankarin. Vaikka catwomanin. Ylläpidän illuusiota.


Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua ja missä olit viisi vuotta sitten? :-D
En tiiä missä olen viiden vuojen päästä. Toivottavasti olen silloinkin yhtä onnellinen ko nyt. (Joo joo, anonyymit. Meikä paskoo satteenkaaria.) Viisi vuotta sitten olin vielä ihan lapsi. Täysin clueless.


Mikä on sun lempi alkoholijuoma/alkoholiton?
Pekan sisko maistatutti viikko sitten sellasta jottahi uutta omena(?)siideriä läpinäkyvässä lasipullossa. Soli taivaallista. Vieläkö muistasin mitä se oli! Täytyypä ihan kysästä.


Entä lempiruoka?
Burgerit. Kaikenlaiset juustot. Mums.


Mitä olet harrastanut?
Tanhua, ratsastusta, juoksua, korkeushyppyä, hipidihoppia.


Millainen blogi kerää lukioita?
Haluaisin sanoa että MEIKÄN TIETENNI. Mutta totuus on, että pinnalliset. Ei siinä mitään jos tykkää. Joskus sellaiset postaukset tuntuvat vain liian sokerisilta, liian asetelluilta ja mietityiltä. Arvonnoilla haalitaan lukijoita. Meikä on otettu jokkaisesta uuesta lukijasta, juurikin siitä syystä, että mun blogi on täysin sen vastakohta. Tai ainakin niin haluan ajatella.


Nii ei mulla muutako ROCK THE FCUK ON.

12 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Se siideri oli kuule SOMERSBY, jolle mä perusin feisbuukkin faniryhmän :DD Et teretulemast sinne joukkoon iloiseen!

Elli kirjoitti...

Olipa kiva postaus! Tuo paskatarina oli (tietenki) mun lemppari. :D

Ouss kirjoitti...

Suvi: ooonam!

Elli: Odotinkin sinulta kakkakommenttia :D

Pilvi kirjoitti...

Jei :)
Näitä on aina kiva lukea! Sisäinen utelias tirkistelijäni oli ihan innoissaan :D

Niin ja kiitos tuosta kunniamaininnasta. Hämmennyin :)

Qu kirjoitti...

Oi ihanaa mitä muistoja tulvikaan mieleeni.... Muistan tuon paskatarinan liian elävästi vieläki. :DDDDD

Ouss kirjoitti...

Pilvi: NO SIINÄKÖ TIRKISTELET ;F

Qu: Satukko muistaan sainko mie sen kengän pelastettua? :D

mattus kirjoitti...

Lapsuusmuisto oli kyllä huippu :D Muistan ku kerroit sitä koulussa mulle ja Unnalle ja Unna nauro mahakippurassa koko ajan :D

Olen se mieki uponnu sontaläjään pienenä, mutten ihan kaulaa myöten :D

Eikö sulla ollu joku kuvaki siitä?

Ouss kirjoitti...

Ei se väärin ole! :D Hahah. Jos kuva on joskus ollu, nii se on kyllä hävitetty! :DD

Eltsu kirjoitti...

Pakko sanoo, että tää sun blogi on kyllä ihan ykkönen! Peittoo heleposti nuo pinnalliset muotiblogit.Niissä niillä pissiksillä ei tunnu olevan muuta tärkeetä kun vaatteet ja meikit. Watevör mitkä Guccit sulla on tänään päällä, kertosivat mielummin oikeesta elämästään.Tottakai sitä itekin maalaa naamansa enkä kule alasti, mutta on sitä elämässä muutakin kun muoti. Arvostan aitoo ja rempseetä meinikiä, sun kirjotukset vaan saa nauramaan joka kerta :D Oot vaan niin uniikki, en oo toiseen samanlaiseen blogiin törmänny. Jatka vaan samaan malliin :)

Anonyymi kirjoitti...

Nainen sä vaan osaat kirjottaa ! paskatarinan ois joku voinu kirjottaa silleen että sitä kattos suu auki mutta eeei täällä hekotin ku mikäkin . you go girl

Ouss kirjoitti...

Eltsu: TÄNKSJUU ! :)) Meikä kumartaa! :D

Anon: :DD Paskatarina onki sen verran legendaarinen.

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS! en muista millon viimeks oon nauranu itku silimäsä, mutta tuo lehemänpaskajuttu sai ulvomaan naurusta. mies katto että nyt se muori viimestään sekosi. oijoijoi, meen pyyhkimään kyyneleet tallouspaperiin :'D