4/14/2011

Today FUUUUUUUUU was invented.


Tännää on pikkujäbä ollu kiireinen. On kiusattu äitin, isin ja Lotan hermoja. Ehkä vähän isoveljenkin. Elia opetti vielä : " LÄLLÄLLÄLLÄLIELUUU ÄITILLÄ PÄÄSI PIELUU "-lällätyksen pikkuvelulle. Arvatkaapa mikä rallatus täällä raiku koko illan? Jos poikia on uskominen niin meikän sulukijalihas on näköjään epäkunnossa.

Pakko kyllä myöntää että on se aika söpöä ku Eekku opettaa Nooalle hyödyllisiä juttuja  - kuten pupuhyppelyä ja niitä kaikkia temppuja mikkä saa äitin korvat punertumaan.  Elia myöskin korjaa jos Nooa sanoo jotain väärin, kuten : " elkka " ei ole kelkka, vaan KELEKKA on oikea muoto, muut ovat Elian mielestä: " Ihan höpö höpöä. ". Varhaisessa vaiheessa nuo murteet näköjään omaksutaan. Elia laskeekin: "yksi, kaksi, kolome, nelijä.. " ja Puuha-Pete tietenkin " kaiken kolojaa! " :D

Mitäkä meille muuta? No ainakin sitä, että tämä äiskä on nyt niiiiin väsynyt. Kevään pienimmätkin koulutöissä lintsaamiset kostautuu juuri nyt. Eikä mua huvittaisi olla kotona vasta 16.30.  Sitte väännetään niitä esseitä ja hoidetaan lapsia. Olis vielä niitä itsenäisiäkin kursseja tuolla pinossa.. Viikonloppuöitä siihen vielä töissä. Ei puhettakaan että kiinnostaa nostaa se  koulureppu eteisestä eteenpäin.  Onneksi on facebook, se saa pitää yllä kulissia sosiaalisesta elämästäni.  Nii, että kaverit voisittako kaapata minut jonnekki kivvoihin rientoihin jo?

HIIVATTI.

7 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Kivan kasvo- ja hiusnaamion on Nooa itselleen taikonut pierupyllyaitin iloksi! :D

Minakin taalla vaannan kouluhommia. Rastissa nama eivat varsinaisesti ole vaikka tarkoituksena oli tamakin essee olla valmiina jo viime viikolla ja keskittya talla viikolla muihin juttuihin. No, jospa tama tana iltana tulisi viela valmiiksi... Tiedan kylla tunteen kun koulurepun siirtamisen ajattelukin tuottaa tuskaa!

Ouss kirjoitti...

Elli: Joo, jugget oli maistunu. Taino, kuinkahan paljon oli loppujen lopuksi ite suuhun päätyny! :D Voi että tuntuu kyllä nii pinnalliselta meikän valitus jostain esseistä ko dude sielä yliopistosa vääntää jotain 14049872 sanan pikku referaatteja :DDD

Suvi kirjoitti...

Voi A-P-U-A. Mulla ois napsahtanu ja pahasti :DDD

Ihanat poitsut!

Elli kirjoitti...

No ei oo ees noin montaa, 4000 vaan! Tahtaan alimpaa sallittuun eli 3600 sanaan, talle illalle ois viela 300 sannaa kirjotettavana tuohon minimirajjaan! Alakaminenhan se on on vaikeinta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan on sinun näkönen tuo poitsu :)

Viagem kirjoitti...

Ahahahahah, siinä on syömistä TUNTEELLA! :D

Ouss kirjoitti...

Anon: Ai sottanen naama näyttää minulta! TÄNKS! :DDDDD No nii nuo on väittänny että Nooa on mun näkönen :))

Viagem: Siis joo, palijonkohan on loppujen lopuksi suuhun päätyny! :D