4/26/2011

 Pihviä, kermakastiketta, salaattia, krutonkia, paahdettua sipulia sekä parmesania.
Kyllä näillä eväin jaksaa lähtä tsuumaileen ulos >>


  
I HAD A BLAST. 
Henriikka, koska lähtään uuelleen?15 kommenttia:

Henriikka kirjoitti...

Heti lähetään uuestaan ko on sellanen sää!

Anonyymi kirjoitti...

hehe mäki kävin kuvausreissulla mutta vaan shortseissa ja teepaidassa muahaha rusketus tuli

Suvi kirjoitti...

Mä oon tosi nirso vetämään piffejä (rehellistä makkarakansaa!), mut nyt kelpais Rypsipossun ohuet filepihvit oikein rapsakoiks paistettuna :P~~

Namin näköinen salaatti!

Ouss kirjoitti...

:)) Mie taas vihhaan makkaraa. Grillimakkaran käry saa minut oikiasti voimaan pahoin. Olen mie joka kesä vetäny pakolliset makkarakiintiöt, mutta meikälle maistuu paremmin piffit varsinki kesällä! :)))

Lissu kirjoitti...

boheemi-ouss!

Ouss kirjoitti...

Lissu: No mitenkä niin! ;D

Kiki kirjoitti...

Sun pitäis enemmän näyttää niitä mahtavia tissejä jos ne miehetki innostuis enemmän lukemaan tätä sun blogia :D :D

No soli vaan ehdotus.. hihihii

Ouss kirjoitti...

:D No Pekka ei taitas oikeen innostua moisesta. Näytän vain kavereille. Ja tutuille. Tuttujen kavereille sekä satunnaisille vastaantulijoille.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi kokkaat noin rasvaista ja kaloripitoista ruokaa jos oot "laihiksella"?

Anonyymi kirjoitti...

Kiki on kyllä oikeassa. Vois niitä sillee vaivihkaa salaa pikkkusen livauttaa joihinkin kuviin enemmän näytille. Mitä niitä piilottelemaan syyttä suotta.

Ouss kirjoitti...

Anon: En ole millään laihiksella. Olen muuttanut ruokailutottumuksiani paljon ja olen jättänyt paljon moskaa pois. Jos vejän pihvin kera salaatin, kermakastikkeella ja parmesanilla öö.. kerran viikossa, sen hesburger mega-ateriamätön sijaan, niin eiköhän se ole jo jotain :) Tuo kermakastike on harvinainen, yleensä vejän vain pihvin ja salaatin. Mutta hienoa että osaatte pitää huolta mun syömisistä. Onhan mulla tätä kokoa :)

Anon: NO EEEIKÄ! :DDDDD

Anonyymi kirjoitti...

No kyyyyllääää :D

Anonyymi kirjoitti...

Ohhoh, oletpas laihtunut :-) katsoin eka että miten olet noin pitkä, mutta hoikkuus sen tekee.. (kuitenkin kirjoitat ettet ole itse noissa kuvissa hehe..) :-))

Ouss kirjoitti...

:)) VOE KIITOS! ( En ole kylläkään nuissa kuvissa. Itsehän olen ruskia tukkane ja tanakka. Kuvisa on mun yks meikän bf-henriikka. ) MUTTA HIENOA ETTÄ MEIKÄ SEKOTETTAAN TUOLLASSEEN ELOVENA-MALLITYTTÖSEEN! <3 :DDDDD

Elli kirjoitti...

Anonyymi ravintospesialisti voisi varmaan tutustua hiukan vahahiilihydraattisen ruokavalion saloihin ja yleensakin ravintoon jos kiireiltansa kerkeaa ennenkuin tanne tulee mutisemaan. Toki jos kevytjuuston ja vesimargariinin ostoltansa ehtiip...