3/09/2011

Ekan kerran maistoin.


SUSHI.

Pyyän anteeksi, McDonalds. Mulla on nyt uusi rakkaus.


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

itelle ei oikein makit maistu sen merilevän takia mutta ah nigirit! <3 varsinkin lohella ja ravulla omnomnomn!

Suvi kirjoitti...

Mä en ole uskaltautunut.

Elli kirjoitti...

Ja naa on viela niin Pirkan pakastesusheja, eiko ookki? Ootappa ku paaset oikian sushin makkuun, siina jaa jo hesetkin kakkoseksi!

Janina kirjoitti...

uu! mistä oot nämä hakenu? vai ookko ite värkkäilly? :) näyttää namille

Ouss kirjoitti...

Anon&Suvi: Mie rakastuin iha täysilä! :)) Om nom!

Elli: JUU! Sisko sano että ovat oikein hyviä vaikka pakasteita! Kuule heset ja mäkkärit tippu jo listalta! SUSHI <3

Janina: NO HAETTII KAUPAN PAKASTEALTAASTA JA NAMNAM! :D

Anonyymi kirjoitti...

Mie just tunti sitten mietin, että olispa kiva joskus tehä ite sushia, en oo koskaan maistanu :O Täytyy käydä kyllä itekki pakastealtaalla että pääsee maisteleen!

Tein muuten tossa viikko sitten sillä sun ohjeella sitä mustikkamarenki-kakkua, viimeksihän mulle kävi niin, että se marenki jäi pehmeeksi. TAAS KÄVI NIIN :/! Googletin ja tulin siihen lopputulokseen, että molen huippukokki, mutta mun uuni on p*ska.

-Kiira

Ouss kirjoitti...

Kiira: Silloin EI ole vika kokissa ko KAHESTI käy niin! :DDD Haha. Voe että se on hyvää! En ees muistanu koko kakkua.. pittääpä verestää muistoja tässä joskus herkuttelupäivänä! :D

Terhi kirjoitti...

minen oikein tykkää sushista :(
kerran työpaikan virkistäytymis vlopussa joku huippukokki oli opettamassa meille miten tehään sushia. jotenka mie join sidukkaa ja lauloin karaokea ku muut väsäs ruokaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sushiin jää oikeasti nopeasti koukkuun, se on niiin hyvää!

Ite tykkään molemmista, merilevällä ja nigirisushista. Ja kyllä tuo pakastesushikin itse asiassa kamppailee "kunnon" sushin kanssa, hyvää on sekin nimittäin. Ainakin mun mielestä.

Susheja on myös helppo tehdä itse. Pitää vaan saada riisi onnistumaan, ettei mene sellaiseksi rakenteeltaan rikkoutuneeksi, tahmeaksi mössöksi. Mutta siinä kun onnistuu niin voin taata, että on hyvää kuin mikä! Jasmiiniriisillä tulee myös täydellistä.