2/17/2011

Läträän.

En halua näyttää lakanalta huomisissa kemuissa! 
Itseruskettavat ♥

Oon nii rakastunu tuohon AXEn itseruskettavaan.
Nytki läträsin kolme kerrosta. Kuka nyt ei haluaisi herätä latinona? (I WISH.)
Tasainen lopputulos ja (ainakin mulle) juuri oikean sävyinen. 
Lopputulos ei näytä siltä niikö olis porkkanalla piesty.

Miinuksena ehkä vähän pistävä haju.


6 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Pitaskohan joskus koittaa itekki. Oon nimittain ympari vuoden ihan yhta kalman kalpea. Pari kuvaa loytyy Australian ajoilta joissa oon koko kesan jaljilta hyvin kevyesti paivettyny. Ei mee hyvin, ei.

Ootko kokeillu niita Doven paivettavia rasvoja? Jos semmosella alottas tuolla kevyesti ettei tulis heti ihan ruskiaista.

NINNI kirjoitti...

mä kerran kokeilin tuota ja jotenkin se tuntu tosi voimakkaan väriselle :o ja joku lumenen (?) tuommonen samanlainen joka lupaa heleyttävän värin.. hmm.. kokeilin ja VOIN KERTOA että olin hyvinkin helakka! :D semmonen söpö porkkana kunnon glittereillä 8) lähti roskiin.

Anonyymi kirjoitti...

Mäki tykkäsin tosta samasta AXEn rasvasta jokunen kesä sitten.

Pakko kertoa tähän, että mulla ei ole koskaan ollut yhtä ainuttakaan lemppariblogia, eli siis sellasta missä bloggaaja itse, naamansa, tai kirjotustyylinsä, tai jonkun muun vastaavan seikan kanssa ei herättäis lähinnä pelkkää ärsytystä, mutta TÄMÄ on ainut jota voin ihan kunnolla sanoa lempparikseni! Jes.

Ouss kirjoitti...

Elli: KOKKEILE! Oon huomannu että pienellä rusketuksella meikki näyttää paremmalta ja muutenkin iho terveemmältä! :) Tuo siis ei ole kunnon itseruskettava tuo AXE mutta se on niikö vartalovoije joka sitte päivettää kans hieman (sen vuoks kolme kerrosta ;D). Olen kokeillu Doveakin, mutta en oikein tykännyt siitä. En vain nyt kuollaksenikaan muista että miksi :D

Ninni: Vooee ei! :D No minulle tuo AXEn voije on ollu oikiasti tosi hyvä! Just väriltään. Ei semmoinen porkkana. Mut ei se tarkota sitä ettei se jollekki toiselle olis iha väärä :D

Anon: Kiitos kiitos kiitos viestistäsi! :) Mie olen nyt silimät ristissä tässä koneella ja aijon painua suihkuun että keretää viiä lapset hoitoo ennekö eka meikattava saapuu kasilta ja voin kertua EI VÄSYTÄ ENNÄÄ! :F Olen immarreltu! :)

Anonyymi kirjoitti...

Täytyypä testata tota. Mie kokeilin Dovea kans joku aika sitten, mutta en tykännyt. Siitä jäi ihan mahoton väriä kynsiin, enkä saanu sitä kirveelläkään pois :P

-Kiira

Ouss kirjoitti...

No ehkä se mun kolme kerrosta oli vähä too much, ku olin iha tahmanen sit eikä se enää hirviän hyvin imeytyny :D