11/09/2010

Pää lyö tyhyjää.Mistä TE haluatta lukia?

Lupaan toteuttaa lukijoiden ehotuksia. ( Mitä typerämpiä, sitä parempi. )
HIT ME WID QUESTIONS, kuten "Miten seisot suihkussa.? "( Who gives a shit..)


22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi kiroilet?

Anonyymi kirjoitti...

Heipsan! Mieletön blogi sulla! Mulla on muutama tylsä kysymys.. Missä oikein asutte? Teillä on ihana koti! Onko oma vai vuokra? :) - Heiska

Suvi kirjoitti...

Syötkö räkää? Jos syöt niin miksi?

Mikä on sun all time favourite tanssibiisi?

Osaatko laittaa kielen rullalle? Entä apilaksi? (=kolme sakaraa)

:DDDD Pakko oli vetää tyhmänä.

Niin ja lisää noita päiväkirjajuttuja, pliide :)

Ouss kirjoitti...

Miksi kiroilen?

Minun mielestä kirosanat on rikkaus. Niillä pystyy painottamaan asioita ja käyttämään tehosteina. "Minua nyt kyllä ärsyttää.." on aika laimea, verrattuna "KYLLÄPÄ VITUTTAA." :D Mutta niin. Osaan olla kiroilematta tilanteissa, joissa se ei ole sopivaa. Mutta arkikielessä ärräpäät lentää!

Missä asumme? Oma koti vai vuokra?

Iissä. Ouluun on matkaa 45km. Asumme vuokralla paritalossa. 120neliötä ja jokirantanäkymä, valmistunut 2009. Plus meidän vintillä on varmaan sellaiset 40neliötä vielä säilytystilaa. Joten on tilaa, mihin tavaraa tunkia! :D Hamstraajan unelma.

Syönkö räkää?

Suvi, syötkö sinä? :D Koska minä en. Kaivan nokkaani kyllä. Mutta jotenki minua ällöttää räkä. Voin vaihtaa paskavaipan no prob, mutta jos lapsen(tai kenen tahansa muunkaan) räkää tulee mun käjelle nii yök. Jep. Olen outo :D

All time favourite, tanssibiisi:

Niitä on MONTA! Apuvaaa. Straight up & opposites attract (Paula Abdul) kestosuosikkeja molemmat. Michael Jacksonin biiseistä Black or White, They don´t really care about us. Eikä nuokaan nyt ihan selvästi mitään tanssibiisejä ole, mutta mie vejän vaikka slowmotionilla jos ei muuta! Mutta tanssibiiseistä löytyy KYMMENIÄ ALL TIME FAVOJA.

Osaanko laittaa kielen rullalle? Tai apilaksi?

Rullalle kyllä! ..sakaraksi EN. Arvaa harmittaako. Pekka osaa ja mie olen NIIIIIIN kauan aikaa yrittäny opetella, muttako EI.

Suvi: Päiväkirjajuttuja tullee! :)

Elli kirjoitti...

Vanhana henkisena laskina ois kiva lukia enemmanki ruokapostauksia kun tunnut kokkaavan niin iiiihania ruokia monesti! Ja reseptit volijyyn kans!

Muuten tykkaan ihan kaikista arkipostauksista tosi kovasti.

Ehka joku sun vanhoilla kuvilla hoystetty postaus vois olla aika kiva. On varmasti mehevia kuvia sinunkin teinivuosilta olemassa!

Anonyymi kirjoitti...

Miten helevetissä sä teet nuo kulumas nuin luonnollisen näköseksi? =D

En ollu paikalla ku kulumakarvoja jaettiin, ketuttaa.

JA en myöskään ossaa niitä piirtää, vejän aina iha yli ne ja liian tummiksi. Ja liian paksuksi. Vähän ko paska mutta ei kuitenkaa.

Janska kirjoitti...

se piilolinssi jota kaytit lukiossa, oliko se vaaliansininen vai valakonen? sodankylassa ei siihen aikaan vissiin kovin laajasti tietty semmosista ko tyypit tuli sanomaan etta se tanja on sokeutunu puoliksi!!

Ouss kirjoitti...

Elli:

Ruokapostauksen koitan kyhätä viikonlopuksi! Monta postausta onkin menny sivusuun kameran puuttuessa. Enkä sit vain ole viittiny tylsää reseptiä länttästä. Teinivuosilta ei ole kuvia juurikaan. Syystä että mun kuvat hävisivät silloin koneen mukana. :/ Mutta ehkä mie jotain noloa löyän.. ;D

Miten teen kulumani?

No siis, mie käytän yleensä kahta väriä. Ensiksi tummanharmaata kulmakynää ja sitten ruskeaan taittuvaa. Se jotenki tekee aijomman näköseksi? (tai sitten vain luulen niin..) ja mallista mie en osaa sanoa, ku vejän ne vappaalla käjellä, suurinpiirtein kohilleen :D Mun isältä sain korkean otsan, sekä kulmakarvattomuuen. Äitiltä pisamat ja hammasraon (tai niikö Pekka sanoo että PAJATSO) ;d

Jaana: VALAKONEN! :D Haha. Olin siis edelläkävijä. Tykkäsin hirviästi siittä! ..siitä tulikin mieleeni. Mie haluan sellasen uuelleen(ei ehkä iha samaa, mutta sellaset seeprasilimät ois siistit!) MULLA ON VISSII JOSSAIN KUVAKI! Pittääpä penkoa..

Anonyymi kirjoitti...

No sulla ei ehkä oo ittestäs niitä teinivuosikuvia mutta isännällähän niitä saattaa olla ja mummilla ainaki, joten eiku skannaamaan. ;D - sonja

Suvi kirjoitti...

Tänks :D Ja mun oli pakko kysyä joku noinkin tyhmä kuin rään syöminen, kun sä mainitsit että mitä typerämpiä, sitä parempi. Ja ei, en mäkään syö räkää :D

Ouss kirjoitti...

Suvi: Meikästä iha mainio kysymys! :D

No mitenpä mie nyt sodikseen pääsen skannaileen mitää..

Mutjoo. Kyllä mie väsään semmosen kuvapläjäyksen! :D

Anonyymi kirjoitti...

Tee joku "päivä minun kanssa"-postaus.

Mitä laukussani on-postaus.

Ruokapostauksia

Vaatekaappi-postaus

Hahahaa,mitä ideoista:D:D

Ouss kirjoitti...

Päivä minun kanssa. Ihan vasta tein päiväpostauksen. Mutta niitä tulee tulevaisuuesa vielä! -CHECK!

Ruokapostaus tulossa viikonloppuna.

Vaatekaappi-postaus! JOO. Vois tehä ensviikon aikana! :))

Anonyymi kirjoitti...

Oletko tyytyväinen asuinkuntaasi,siis tuntuuko se liian tuppukylältä ikinä? Kuinka usein käyt Oulussa? Missä asuitte aikaisemmin? Tapaatko usein kavereitasi? Saitko hyvä rahat noista mallihommista? :D Onko ollut stressaavaa yhdistää opiskelu ja perhe-elämä?

Ouss kirjoitti...

Olenko tyytyväinen Iihin:

Toisaalta olen ja toisaalta en. Minusta on ihanaa olla kauempana kaupunginhälystä. Täällä on niin rauhallista. Joskus sitten taas se on juuri tämä rauhallisuus mikä pistää suoraansanottuna vituttaan. Mutta se menee nopeasti ohi. Täällä on kuiten kaikki tarvittava ja halpa vuokra!:D

Kuinka usein käyn Oulussa?

Käyn ystävien luona Oulussa ehkä kerran kuukaudessa. Yleensä silloin juuri käymmä ulukoilemasa! ;) Mutta en nyt ihan sataa kilsaa mutkin ala ajeleen jonku kahvittelun vuoksi.

Tapaanko usein kavereitani:

TODELLAKIN! Meijän kämppä on just ko joku majatalo tai kommuuni! Yleensä meillä on kerran viikossa joku yökylässä :D Plus tieten, mun yks paras kaveri asuu meillä (Pekan pikkuveli) <3 . Monia hyviä ystäviä pohojosesta en näe usein, välimatkan vuoksi. Mutta onneksi on fb ja puhelimessa tykkään lätissä! :D

Sainko hyvät rahat mallihommista:

Hehe. Noh. Sanotaanko näin, että KYLLÄ NIILLÄ ON MUUTAMAT VAIPPAPAKETIT OSTETTU ;)Ei Suomessa mallintöillä rikastuta. Enkä ole koskaan sitä leipätöikseni tehnyt. Ihan vain sen vuoksi koska pijin niistä.

Onko ollu stressaavaa yhdistää opiskelu ja perhe-elämä?

On. Todellakin. Avioliitto ollu koetuksella muutamaan otteeseen. Se on vain totuus, että kun perheessä on uhmaikänen ja ylivilkas taapero, huomionkipiä sakemanni sekä mies tekee fyysisesti hyvin rankkaa työtä ja minä opiskelen iltaisin. Se ei vaaji kun että yhellä meistä on huono päivä, se on sitten kaikilla. Se perheenkeskinen oma aika jää vähäiseksi, puhumattakaan parisuhteesta. Se aika on vain yksinkertaisesti varastettava jostain.

Hyvät kysymykset! :)))

Anonyymi kirjoitti...

poltakko sää tupakkaa?

kerro vähän sun tupakki historiasta ja loppuun joku hyvä lause nuorille jotka ei vielä polta ettei ne alkais :)

Ouss kirjoitti...

Poltanko tupakkia?

Kyllä. Olen polttanut n.6-vuotta "vakituisesti". Lause: Se mistä ei tiiä mitään, ei voi myöskään koukuttaa. Joten älä aloita.

Joo, iha paska meikän lause! Ei tulis hyvää nuorisotyöntekijää meikästä :D

Terhi... Tessanaki tunnettu... kirjoitti...

sulla on niin iiiihania mekkoja nii tee joku juttu sinun mekoista!! ja tietenki mieluiten ne mekot nähtävissä sinun päällä (: <3 <3

Anonyymi kirjoitti...

Misä tootta tavannu Pekan kans?

Ouss kirjoitti...

Terhi: Joo ei yhtää huono idea. Mutta mun mekot on kyllä nähty jo! :D
Ainakin omasta mielestäni.. :D

Anon: Perhetuttujen kautta tapasin Pekan. Siittä se ajatus sitten lähti. Olin alunperin Sodankylästä tullu käymää pikareissulla Haukiputaalla ja loppujen lopuksi jäin. Ei ollu ihan pikareissu ei..

Anonyymi kirjoitti...

Tee postaus vaikka elämäsi saavutuksista, niistä jotka olet jo onnistunut saavuttamaan ja niistä jotka tulet vielä toivon mukaan saavuttamaan. :)

Mun on pakko kysyä kun olet todella näyttävän ja upean näköinen ilmestys aina viihteen puolelle lähtiessäsi, niin kuinka usein joudut ukkojen läähätyksen kohteeksi? Mikä on sikamaisinta, jota sinulle on sanottu/ehdotettu? Millaisena ihmisenä naiset pitävät sinua esimerkiksi juurikin vaikka baarissa? Tulevatko juttelemaan vai...?

Sun blogi on niin mahtava, täydelliseen iltaani kuuluu täykkäreitten jaksojen kattomista rauhassa, suklaata, poppareita ja illan kruunaa tää blogin lukeminen, tykkään niin valtavasti! :)

Ouss kirjoitti...

Anonyymi:

Loistoidea! Varmasti tulen tekemään tästä aiheesta.

Ukkojen läähätyksen kohteeksi en jouvu mitenkään hirviän usein ulukoillesani. Mutta en kyllä mitenkään keskity moisiin. Tyttöjen ilta kun on tyttöjen ilta. Minusta(kuten kenestä tahansa muustakin) on mukava saada osakseen huomiota. Jos tämä kyseinen huomio on asiallista! Mikään ei oo kuvottavampaa ku iholle hönkivät jätkät ja "tahaton" perseelle läiskiminen. Hyi hitto.

Syy miksi laittaudun pitkään sekä hieron naamariini sellasen meikkimaskin, on yksinkertaisesti se, että RAKASTAN SITÄ. Kuka nyt ei haluaisi näyttää hyvältä? Arkimeikkini on olematon, kuljen paskasissa kamppeissa ja löntystän karvasaappailla. Sitten kun lähen ulos, voin hyvin laittautua useita tunteja. Siten pääsen fiilikseen! Vaikka kyse olisi vain kylän pubikierroksesta!

Sikamaisinta mitä mulle on ehdotettu.. Ei nyt tule mieleen yhtään mitään! Total blackout. Onhan niitä kuullu mitä ihimeellisimpiä juttuja. Kerron jos mieleen juolahtaa joku ;D

Naiset. Voi, että NAISET. Mie olen joku vakioinhokki varmaa tuolla kylillä. Akat ei tykkää. Hirviätä kyräilyä, mutinaa ja nokan vartta pitkin kyyläillään ;D Mutta minua ei semmonen haittaa. You bitches are makin me famous! ;D