10/20/2010

Meikästä ainaki hyvä juttu.

Kattokkaa viteokin tuolta sivulta.
Mie ainaski tillaan.
Yksinkertaisen nerokasta.


12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Häh. Mikä tuo sitte niinkö on?

Ouss kirjoitti...

Mene tuonne Replenish sivulle :)) Siinä on viteopätkä ja kato se. Tuon kuvan alla on linkki.

Anonyymi kirjoitti...

En mie mittää videota sieltä löytäny...

Ouss kirjoitti...

Siis ei TILLAAN alla linkki mistä sitä voi ostaa, mutta tuo REPLENISH teksti on esittelysivu sille ja siinä on heti se video! :)

Janska kirjoitti...

no meika on ainaki ihan myyty!!

Ouss kirjoitti...

Niinpä. Se video oli ainaski oivaltava. En ole koskaan ajatellutkaan että myytävät esim. yleispesuainesuihkeet on suurimmaksi osin täynnä vettä ja pieni määrä pesuainetiivistettä. Mitä tuhulausta.

Anonyymi kirjoitti...

Pystyykös tuon tiiviste-osan täyttämään itse haluamallaan pesuaineella? Vai pitääkö aina tilata lisää noita valmiita? Ei sekään halvaksi tule.

Ouss kirjoitti...

Ei mikään ole ilmaista :) Ja ekologisempaa OFFFF COURRSE!

Anonyymi kirjoitti...

OFFF Courrse tietenkin :)
Eli epäilen ettei noita ite saa täytettyä.
Darn! Ihan kuningas keksintö kieltämättä.

BTW! Mahtava Blogi :D Hyvää läppää ryyditettynä upeilla kuvilla. Tai pikemminkin tyylikkäitä kuvia. Silmää löytyy selkeästi.

Empä näin miehenä olisi ihan heti uskonut että luen kokonaan läpi jonkun blogin yhdessä illassa :) Keep Up the Good Work! Loistavaa settiä.

Ouss kirjoitti...

VAUSSIVAU! No kiitos! Keep comin back ninnannunna! ;) SURKIAA SETTIÄ LUVASA JATKOSAKIN! :D Ai miehetki lukee blogeja? Miten mulla on jotenki sellanen kuva että tää blogimeininki on enimmäkseen akkojen hömpötystä? :D

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän ne akkojen hömpötyksiä ole, mutta tuolta jostain digicamera.netin kuvan kautta linkittelin itseni jollekin toiselle sivulle, jota kautta mitä lie kautta lopulta päädyin tänne. Kaunis kohde kuvissa (sano onnittelut miehellesi) ja muutenkin mielenkiintoisia kuvia. Heti jäi koukkuun :)

Pakkohan tää oli sit lukea. Yks ilta siinä meni ja sai repeillä ääneen ihan täysillä. Noi teidän kahdenkeskiset dialogit on ihan huippuja. Jos ne on vielä ihan oikeasta elämästä niin on teillä ratkiriemukasta perhe-elämää :)
Parhautta!

Ouss kirjoitti...

:)VOE TOKKIISA! Meijä väliset keskustelut on siis oikeasta elämästä. Eikä keksittyjä. Mun mieshän vetelis ottahan jos jottahi omasta päästä repisin ja väittäsin sen sanomaksi :D