2/13/2010

Syöpöteltiin.

Eilen oli tarkotus lähtä joko ravintolaan syömään tai 
väsätä sillä rahalla jotain itse.Onnistuin aika hyvin, 
vaikka ite sanonki.

 
  
Katkaravut ja emmental-keitto.
Alkukeiton olisi kuulunut olla sinappinen, mutta
tietenki unohin sitä laittaa. Tarjoilu vaiheessa
lusikallinen kirjolohen mätiä sekaan ja AVOT.

  
Possun sisäfilettä ja appelsiinikastiketta.
Tähän olisi oikeasti kuulunut ankanrintaa,
mutta loistavasti toimi näinkin! Lisukkeena
sitruunan kuoriraasteella maustettua couscousia.


 
Zapaionella täytetty ananas 
Valmistaminen oli kyllä yks fiasko,
ja oli ihme että lopputulos oli niin hyvä.


------
Kuvien värit kyllä ikävästi vääristyneet.
Mutta ehkä tuosta nyt jotain käsitystä saa.

 

4 kommenttia:

sussu kirjoitti...

Mitä sä oot tonne ananaksen sisään laittanu? Aika herkullisen näkösiä!!

Minttu kirjoitti...

Ai miten hyvältä näyttää =)
Jospa sie seuraavalla kerralla saat sitä ankkaa.

Ouss kirjoitti...

:) No mie olen kyllä oikiasti IHA SURKIA KOKKI. Siis kyllä reseptien mukaan teen vaikka mitä, mutta emmä mitää osais päästäni loihtia :DDD

äiti kuudelle kirjoitti...

Oi että miten hyvältä näyttää ! Nuo ananakset maistu varmaan taivaalliselle.