2/01/2010

10 000 kävijää..

..kahdessa kuukaudessa.

Ompa kiva etten iha itelleni kirjottele kuiten :)
Pittää sanua niikö FBssä konsanaan:
                                          Tykkään.

9 kommenttia:

Miinami kirjoitti...

Täälläkin tykätään, nimittäin tästä sinun blogistasi!
On niin mukava seurata ja lueskella kirjoituksia, kun osaat niin ihanasti niistä kertoa.
Bongasin sinut joskus irc-galleriasta ja sitä kautta siirryin lukemaan tätä blogiasi.
Haaveilen itsekin blogin kirjoittamisesta, mutta ongelmana on etten tiedä mistä kirjoittaa, siispä blogi on jäänyt vain haaveeksi.
Mutta iso KIITOS sinulle sinun mahtavasta blogistasi :)

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ihanin blogi ikinä :-) pakko käydä aina tarkistamassa ootko kirjottanut, ja suuri pettymys jos et oo ;-D vaikka edelliskerrasta olisi vain päivä! :-D loistavia kirjotuksia, hienoja kuvia, sulosia lapsia!
kiitos blogista, jatka samaan malliin! :)

Ouss kirjoitti...

Siis hei tänksbänks!

Meikä iha fiiliksissä tämmösistä kommenteista :)

Miinami: Eikait minullakaan ole mitään tarkkaa suunnitelmaa että mistä kirjoitan. Meijän arjesta kerroin kuvin ja tekstein. Ei se mitenkään vaikeata ole, rohkeutta vain! :)

Anonyymi: ;DDD No se on kiva että kiinnostaa! :) Mie pystyn aika tiheesti päivittämään blogia ku istun koneella sen ajan ku lapset nukkuu päikkäreitä :) Vaikka mun postaukset oliski jonnninjoutavaa hömppää tyyliin siitä että kummalla lapsista on ollu aamulla suurimmat paskat vaipassa :DDDDD

Miinami kirjoitti...

Teidän arjessa sentään tapahtuu paljon :D Minä vain nyhjötän kotona kahden koiran kanssa, siitä ei kovin mielenkiintoista tekstiä saa aikaan heh :)
Mietin sitäkin jos alkaisi aluksi kirjoittamaan ihan päiväkirjaa vain itselleni, vaikka koneelle ja katsoa sitten mitä siitä tulee, olisiko siinä mitään ainesta nettiblogiin.

ps. Olen mahottoman kateellinen aina noista sinun huuto.net löydöistä :)

Ouss kirjoitti...

Samalla periaatteella mie olen alottanu kirjottamisen tuonne gallerian päiväkirjaan. Elikkä itselleni.. Ja sitä kautta sain jo lukijoita galleriaan ja sit ne on lukeneet mun blogia. Ja eihän sitä tarvi arjen tapahtumista kirjoittaa jos mitään jännittävää ei tapahu..(no mie nyt kirjottelen kaikenmaailman turhista asioista). Voithan kirjoittaa suunnitelmista,omista ostoksista,omasta tyylistä,vaikka niistä sun koirista.Minä olisin ainakin yks lukija jos sellasen päätät aloittaa :) Eikä sillä ole väliä käykö lukijoita vai ei, jos itselle kirjoittaa. Se on vain plussaa jos muitakin kiinnostaa!

Johanna kirjoitti...

Et sie kirjota pelkästään itelles :>

- johanna

Ouss kirjoitti...

Nojej! ;D

Janska kirjoitti...

Go Tanja! :)

Ouss kirjoitti...

Jaana!
Sun täytyy kans alakaa kirjottaa blogia ko nää koko ajan viiletät paikasta toiseen! Minua kiinnostaa!:)