1/28/2010

Ihana aamu.


Ylellisyyttä..
on se kun saat istua rauhassa ja juoda
aamukahvit. Lapset vielä nukkuu ja mulla ei ole
kiire mihinkään. Näitä saisi olla enempi.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nam nam! :P Mikä tuo ihana leivos on? Oon hulluna kaikenlaisiin leivoksiin! :D

Ouss kirjoitti...

Emmie ole itte nuita teheny :D

Ja tietenki kerkesin nakata paketin roskiin.. mutta iha normiruokakaupoista pitäs saaha. Niitä on 6 siinä paketisa ja kustantaa jottain 2,5e!

Oha ne hyviä ;D

emilie kirjoitti...

Oih! Kuinka hirmu pitkään teidän naperot oikein nukkuu? Kuulostaa mahtavalta saada heti aamusta oma hetki ♥

Ouss kirjoitti...

Elia laittaa joka ilta kaheksalta nukkumaan. Herää aamulla 9-puol 10 aikoihin.

Nooa menee unille jottain 21-22 aikaan. Syö kerran yöllä ja sit yleensä minä joudun herättelemään 10aikoihin aamulla ku pakko vaihtaa vaippa :D Nooa on siis 3½kk :D

Laura kirjoitti...

Miten kaikki on teillä nii ylellisen näköstä? :D Kaikki on kuvissa aina tiptop. Oon niin kateellinen. Ja ihanan näkösiä leivoksia ou mai gaad! slurps!

Ja kiva jos mä piristin sua eilen mun kommentilla,haha! :))

emilie kirjoitti...

Uskomattomia muksuja teillä! Sietäisit olla ylpee niistä:D nimim. ei vieläkään nukuta öisin.

Ouss kirjoitti...

Laura: No siis luulekko että meillä oikiasti on kaikki niin siistiä ;DDDD Ei todellakaan. Kyllä mä kuvaa varten vähän siivoilen.

Ennen olen kyllä ollu sellanen, etten ole paskaakaan välittäny onko siistiä vai ei. Lasten myötä olen jotenkin opetellut pitämään paikat kuosissa.. vaikka kyllä meilläkin voi olla tosi sottaista aina välistä.

Emilie: Minkä ikäinen/ikäisiä lapsia sinulla on? Olen kyllä todella mielissäni siittä että KUMMALLAKIN on tosi hyvät unenlahjat! Silloin ku meillä sairastetaan ja lapset valvoo ja heräilee öisin niin kyllä mulla on hermot toooosi tiukalla. Monesti oon aatellukki että se on joissakin perheissä ihan arkipäivää. Minun hermot ei kyllä kestäis ;D

emilie kirjoitti...

Meillä on puolitoista vuotias naisen alku. Jo niin kauan unettomia öitä... Kummasti sitä silti vain jaksaa arkea pyörittää. Välis kiukuttaa ja välis on aamuisin pakko vaan nauraa (kokemuksella tiedän, että asiat on silloin huonommin, jos vain naurattaa!). Kaikkeen tottuu ja kaikkea aikansa.