11/30/2009

Tännää tehty vaikka ja mitä.

Aamu taas leikitty.... ja tanssittu.Niin ja tietenkin keittiönkaappien purkaminen on sallittua..


 ..tai sitten ei.


Itkuhan siitä tuli.Ainiiiin! Postin mukana tuli tällainen..Ehkä olen ollut lahjojen hankinnassa laiska. En vain niin millään viitsisi pakata tenavia ja painua kaupungin tungokseen etsimään joululahjoja. Ahistaa jo pelkkä ajatuskin! Joten tälle vuojelle lahjat hankitaan sit nettikauppojen kautta.. vähemmän voimia vie hiirellä klikkailu kun päivän kestävä ostoshelvetti kera väsyneiden muksujen.. Ei tänä vuonna.


Nii ja sitte voisitteko kertua että..MISSÄHÄ HELEVETISSÄ ON VALAKONEN TALVI?!
Näkyvissä ei ainuttakaan kinosta. Jospa sitten Sodankylässä olis eritilanne kun jouluksi mennään mun isän luo viettään joulua. Perinteeseen kuuluu ajella aattona sinne niin "harmilliseen" aikaan ettei keretä joulukirkkoon. Itse keksimäni "perinne", niikö muotiin nykyään kuuluu. Varsin toimiva.
Elia ei vielä ymmärrä mikä joulu on, mutta kyllä tälle vuodelle suunnitelmissa on aiheuttaa pojalle paskahalvaus ja pyytää joulupukki kyläilemään. Kukahan saatais siihen rooliin höynäytettyä?


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vähän sama juttu nuiden lahjojen kanssa!Ei kiinnosta yhtään lähteä kaupungin hälinään ja ihmistungokseen lasten kanssa..varsinkin kun niin helposti voi netistä tilata:)

Ouss kirjoitti...

Niipä!Turhia lähtä ressaamaan:D

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia pikkumiehestä, on oikia liehulettinen kaveri tätänykyä! Ihana uus blogi ja kiva kun oot niin ahkerasti päivitelly!

-Elli

Ouss kirjoitti...

Joo vaihoin blogin osotetta ku oli niin kamalan vaikea käyttöinen tuo blogit.fi .. tai ainakaan minä en tajunnu oikein :D

Ja kuvista olen kuullu että alakaa näyttää pikkutytöltä tuo meijän jätkä.. HÖPÖHÖPÖ sanon mie.

Oikein söötti pellavapää <3

Ouss kirjoitti...

Nii ja sit mietin pitkään että onko tuo musta tausta ja valkoiset tekstit häiritsevän näköiset.. mun mies ainaki sano että migreenisivusto ku tottunu kattoo mustaa tekstiä valkosella pohjalla :D

Anonyymi kirjoitti...

Sodankylässä on paaaaaljon lunta :) Paljon joulusempaa täälä ku siellä!

- Kiira

Ouss kirjoitti...

No toivottavasti!

Onhan tänne nyt satanu jonku sentin lunta, mutta eipä täällä mitää lumiukkoja saa aikaseksi vielä :D